Szacuny
0
Napisanych postów
137
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1222
Strzelają mi praktycznie wszystkie stawy, kolana i łokcie szczególnie. Chce zacząć cykl ich regeneracji z glukozaminą i jeść galaretki. Czy galaretki mogą pomóc w jakich ilościach je jeść i o jakich porze dnia najlepiej, żeby pomogły? Dodam, że sporo biegam i czasem tak mi strzeli w kolanie, że aż zaboli a po dłuższym biegu czuje nieprzyjemne uczucie w stawie, mysle, ze to od nadmiernego ocierania sie kości o kość. Pozdrawiam.
Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30354
Galaretki radzę bez cukru żelatyna zawiera kolagen, dobrze jeśli podawana jest jego zawartość na opakowaniu. Bierzemy >15 g dziennie, żeby coś to dało.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
1
Napisanych postów
40
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
254
Kup sobie Odnovit...Lekarz mi to zapisał bo mam coś z rzepką i chyba więzadłami albo łękotką...powinno zadziałać...Osobiście zrezygnowałam z tego bo poprostu nie moge znieść tego smaku
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23
Odnovitu nie polecam. Nie moge pojąć jak lekarze mogą truciznę nam wciskać. W preparacie odnovit jest dodatek słodzący o nazwie aspartam. Aspartam to silna trucizna, polecam lekturę w necie.
Wprowadzono go do handlu w wielu krajach świata, fałszując wyniki badań i płacąc za milczenie naukowcom. Szczury tego nie przeżyły.
Nie wszyscy ludzie są podatni na negatywne działanie aspartamu w równym stopniu ale tego syfu jest wokół dużo, w napojach, gumach do żucia, w jogurtach itp. Pozdo