...
Napisał(a)
Witam posiadam mixa oraz metę firmy galaxy czy ktoś by mógł mi powiedzieć coś o tej firmie? Dobra i warta brania? I jeszcze pytanie jeżeli chciałbym trochę na mecie przytyć warto brać 30 mg dziennie czy zwiększyć dawkę do 40/50?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wypełnij pełną ankietę działu
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Kup coś innego.
Test cypio Galaxy, 500 mg/week od 4 tygodni (wcześniej inna firma leciała kilkanaście tyg), wynik testa 1185 (zakres 214-827), także sam kujawiak prawie :)
Test cypio Galaxy, 500 mg/week od 4 tygodni (wcześniej inna firma leciała kilkanaście tyg), wynik testa 1185 (zakres 214-827), także sam kujawiak prawie :)
...
Napisał(a)
kamperto ze on ma kujawski nie oznacza zs Ty tez masz,wbij pare iniekcji i idz zrob badamia to bedziesz wiedzial co bijesz...co do rozpiski to jw czyli ankietaW tym rzecz że ja już to mam kupione, 30 ml.. Kasa poszła w błoto?
...
Napisał(a)
Dokładnie, poprzedni wypust Galaxy śmigał u mnie bdb
Obecny ten co mam - totalna kaszanka.
Wbijaj i leć na badania, tyle.
Obecny ten co mam - totalna kaszanka.
Wbijaj i leć na badania, tyle.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!