Szacuny
3
Napisanych postów
4
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
144
Witam wszystkich forumowiczów:) Mam pytanie odnośnie teścia, który wpadł mi w ręce. Nie kojarzę w ogóle takiego labu - Galaxy Pharmaceuticals. W Internecie także echo, i to globalnie... Na opakowaniu pisze, iż jest to część Malezyjskiej firmy Asia Pharma z Kuala Lumpur...
Dodaje fotki. Za wszelkie info będę wdzięczny. Pozdrawiam.
Szacuny
11
Napisanych postów
446
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2906
Niechciany rzeczywiscie szata podobna, troche za komiczne robia te wyglady, Blu Dragon mial tez specyficzny wyglad, Galaxy niestety dalej w tym samym kierunku zrobione.. no ale zycze im jak najlepiej, oby dzialalo bardzo dobrze! To najwazniejsze.
Szacuny
640
Napisanych postów
11875
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
88271
Ale sie porobilo, ze byle jaki baran sie bierze za produkcje naprawde. Jak juz ktos sciagnie proch i cos tam upichni i bierze sie za pudelka, to niech one chociaz wygladaja i nie ma tak w co drugim slowie gafe, bo naprawde panowie.
Szacuny
3
Napisanych postów
56
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
285
To dawny Blue dragon, trójmiasto to chyba nie azja...choć chłopy twierdzą że ma to być najlepszy under w pl, niestety grafika dalej na tym samym poziomie...
Szacuny
3
Napisanych postów
4
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
144
Dzięki za odpowiedzi.
Znam Blue Dragon i szata graficzna i opakowanie prezentowało się na dużo wyższym poziomie , a towar działał jak należy. Jeśli to te same źródło, to po co wystawiać nową markę (z gorszą szatą graficzną;) , jak Blue jest w Polszy w miarę popularne ( w niektórych regionach)? I dlaczego mówisz "dawne Blue? Label już nie działa? Widze jedynie, że ich strona w necie padła...
Szacuny
2010
Napisanych postów
3646
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
78425
Ta szata graficzna tez jest stara i maja juz nowe opakowania. NIECHCIANY-Moze napisz jeszcze kto to robi albo najlepiej do wymiaru sprawiedliwosci. Takie informacje sa nie na miejscu moim zdaniem. I nie mam z ta firma nic wspolngo zeby nie bylo.