Witam. Bil ktos taka wersje? Troche niepokoi mnie slabo wybity termin waznosci... Prosze o opinie, pozdrawiam!

...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Powiedz mi, bo miałem podobną. Nadruk na ampułce wyciera się, czy można trzeć i nic z tego? Ogólnie rzecz biorąc pisał kiedyś o tym Futurebody (Łukasz Kaźmierczak), iż to wysoka półka ''supli'' i nawet jak już są podrabiane to jest tam jakaś zawartość testa. Zamieniłeś ug na aptekę? Dopóki nie wypróbujesz się nie przekonasz. Daj mi znać co do tych napisów na ampach.
...
Napisał(a)
nie sciera sie... Zmienilem z malaya bo mialem wyebanego...i nie tylko ja... Lece to z propem genesisa... w piatek zrobie badanie i zobacze jak genesis...potem zejde z propa i bede lecial galenike..
...
Napisał(a)
Zarówno ścierająca się i nie ścierająca w moim przypadku działała.
Czy to jest ori - sądzę że nie.
Czy to jest ori - sądzę że nie.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
na temat malaya też miałem problemy tyle Ci powiem. Ty bodajże wkuwałeś enana w ampach, ja miałem propa i żadnego działania. teraz próbuje we flakonikach i coś smyra. Najlepiej to pójść na badania i tak chyba postąpię. wbijaj tą galenike i zdaj relacje, czy działa :)
...
Napisał(a)
ja zrobilem badanie i rozwialem swoje watpliwosci co do malaya...jest jedna wielka lipa... Teraz leci prop genesisa, pojutrze zrobie badanie i zobaczymy co on wart. Galenika od poniedzialku wchodzi i bede lecial rownoczesnie z propem takze zdam relacje ... Pozzdrawiam.
...
Napisał(a)
jak ta galenika ? bo mialem z zielonkawymi nadrukami i nizej troche osadzonymi 10 strzalow. teraz mam 10 wlasnie takich , klepie ?
...
Napisał(a)
sok gesty czy rzadki?
...
Napisał(a)
Pamiętam, że byłem pierwszy na forum, ktory odkrył wyj**ke galenikii
to co masz to mi wygląda jak podrabiany cidoteston, bynajmniej z tej perspektywy jaką widzę na zdjęciach sądze, że to ta sama linia produkcyjna. CZy działa to nie wiem.

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Marcel, żeby nie było jak w którymś Twoim poście: Ch..j wielki bąbelki:) Mam to samo 3 opak. Ziomal bierze, poczekałem 3 tygodnie i już napuchł, siła na duży plus, zupełnie inny gość. Więc coś tam jest, ale co konkretnie tego najstarsi górale nie wiedzą. W każdym razie poszedł pierwszy strzał, zdam relację.
Zmieniony przez - Rysiek01 w dniu 2012-11-25 11:35:22
Zmieniony przez - Rysiek01 w dniu 2012-11-25 11:35:22
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!