Witam Panowie. Mam zamiar zastosować ten suplement. Czy ten monohydrat kreatyny jest creapure? Czy jest to dobra kreatyna (micronized)? I jakie jest wasze zdanie na jej temat?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie brałem tego ale calego Gaspariego bym omijal, za duzo tam walków i niejasnosci z ta firma...
Kreta jest nie droga i szeroki wybor masz sprawdzonych wiec imo lepiej wybrac inna
Kreta jest nie droga i szeroki wybor masz sprawdzonych wiec imo lepiej wybrac inna
1
...
Napisał(a)
a naprzykład Xtreme creatine fitness authority? Co myslicie o tym monohydracie, pewniejszy od Qualitine?
...
Napisał(a)
sa opinie ze jest ok,
Masz jeszcze m.in. Universala, Vitalmaxa, Olimpa, Big Zona itd. sporo do wyboru
Masz jeszcze m.in. Universala, Vitalmaxa, Olimpa, Big Zona itd. sporo do wyboru
...
Napisał(a)
Masz na myśli creatine mega caps z olimpa? No ten monohydrat ma tu sporo dobrych opinii i jest w dobrej cenie ale czy jest skuteczny?
...
Napisał(a)
skuteczny jest na tyle na ile bedziesz mial dograna diete i trening, to sa podstawy, suple to tylko dodatek
...
Napisał(a)
Od kilkunastu lat prowadzę zdrowy tryb życia (dieta) i rozsądny trening-zazwyczaj instynktowy ale też i cykliczny. Startowałem w regionalnych zawodach kulturystycznych więc podstawy znam. Pytanie: creatine mega caps (suplement) firmy olimp sprawdzi się jako dodatek?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!