Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2230
Napisanych postów
1684
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
29517
Fakt Francuzi muszą wszystko robić inaczej niż wszyscy , toteż i dysze w małych gazach mają inne niż u innych producentów . Ma to plusy ma i minusy . Główny minus jest taki , że gaz z taką dyszą to do kabury ok , ale w ciasnej kieszeni taka dysza , może się kręcić wokół własnej osi z wiadomym skutkiem ... Poza tym przy tych francuskich ,,trąbach " z 20 % gazu lądowało mi na ręce , jak pryskałem nimi testowo ...
Szacuny
13
Napisanych postów
14
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
124
Masz racje megasmig, francuzi sa specyficzni, ale nawet to, ze ich pieprze nie sa moim zdaniem nawet sredniakiem pod wzgledem mocy to forny wyrzutu oc9000 lub armIIOC gel, dla mnie w pelni to rekompensuja. Bo wole dla oponenta zamknac oczka nawet na te 5 minut i poskladac go recznie niz celowac w jazde oczko z gelu lub czekac az pianka laskawie zadziala...to takie moje zdanie
Zmieniony przez - kinol88 w dniu 2021-06-26 13:53:06
Szacuny
13
Napisanych postów
14
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
124
Moim zdaniem tak, jalos dziwnie przypomina mi to rozmowy sprzed kilku lat jak UDAP byl na rynku heh. Widzialem testowo w akcji 2% i dal rade, w8ec po 4% spodziewam sie dobrego dzialania
Szacuny
485
Napisanych postów
1048
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
18674
Kinol a możesz napisać coś więcej o tym użyciu nowego 5.3? Czy sam gaz dał radę, czy zamknął oczy agresorowi, czy trzeba było używać potem siły jeszcze itp
Szacuny
13
Napisanych postów
14
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
124
Uzywalem 5.3 w wersji 2% i zadzialal mega skutecznie, nie dosc ze zamknol oczy to poczestowany narzekal bardzo na pieczenie twarzy, i ok po kazdym /prawie/ gazie twarz jest czerwona i piecze ale w przypadku foxa nastapilo to mega szybko i chyba dosc dotkliwie, ci ciekawe jesli po 20 min delikwent mogl otwierac oczy i funkcjonowac to nadal narzekal na bol twarzy, a tam gdzie ciekly lzy wystapila tak jakby lekka opuchlizna. Wiec jak dla mnie pomimo narzekan zrobil dobre wrazenie, lepsze od sabre- ktore owszem dziala, als tak ...zwyczajnie. ale i tak najwiekszym zaskoczeniem wsrod gazow jest jak dla mnie ten terminator 3.0 w chmurze- kto moze niech kupi i sam spr- jestem ciekaw waszych opinii.
Szacuny
13
Napisanych postów
14
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
124
I p.s osoba ktora zgodzila sie na testy byla po %, i co ciekawe po tescie twierdzila ze "tylko konkretne punkty mnie piekly, jakby ktos igle wbijal" ja to sobie tlumacze tymi 2%OC, ze jednak malo jest tego roztworu w gazie, ale niech bardziej doswiadczeni sie wypowiedza
Zmieniony przez - kinol88 w dniu 2021-06-28 20:40:48
Szacuny
837
Napisanych postów
1195
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10015
Francuskie pieprze oc 9000 itd to jedna wielka porażka. Na znieczulonych nie robił żadnego wrażenia, oczy nadal otwarte i chęć dalszej walki. 300ml oc 9000 prawie cała gaśnica na dwóch osobników , jeden trochę mrugal drugi dostał jeszcze większego szału i nawet nie kichnął.