Siema mam 15 od pewnego czasu mam problemy z gazami. w gimbazie jest to niestety bardzo przykre wiec chcialbym sie go pozbyc .. Do tej pory dziennie jadlem na sniadanie ( ok. 6:00 ) 3 kromki chleba + herbata w szkole coś koło 9 jakąś dużą bułkę 2h póżniej kolejną, + banan i soczek na popicie. Koło 16 to torebkę ryżu + kolejną szklankę cherbaty miedzy kolacją jeszcze jedna herbata i z 2 kromki chleba na kolacje to troche zupy i 125 g twarogu .. jeżeli jest to istotne to dodam że waże 64 kg .byłem u lekarza, powiedzial że to wina mojej ,, diety '' która składa się tylko z ryżu i twarogu .. zalecil jakies tabsy ale to lipa jakaś już miesiac biore i nie pomaga ( chociaz zapisal mi na 3 ms. wiec moze cos pomoze pozniej ) juz odstawilem ryz i twarog bo nie moge tego zniezc ale gazy dalej sa .. moze to sa jakies objawy choroby i powinienem isc do lekarza na badanie krwi ? Albo moze organizm musi sie przyzwyczaic ? jak tak to ile to moze to trwać .. z góry dzięki za rady
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze za szybko jesz i połykasz powietrze. Masz gazy czy wzdęcia,
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!