Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
64
Cześć, chce przenieść się z domowej siłowni na profesjonalną.
Problemem moim jest praca w Gdańsku. Tak więc kończę o 16:20 i wyruszam w daleka podróż do domu na Chylonię. Czyli muszę od razu po pracy zahaczyć siłownię.
Z tego co się zorientowałem większe siłownie mniej-więcej po drodze to: PURE, TIGER GYM, Akademos
Czy którąś z tych ktoś może polecić? Generalnie najlepiej mi pasuje lokalizacyjnie TIGER GYM ale jakoś tam chyba mało wolnych ciężarów????
Najważniejszym czynnikiem jest dla mnie natężenie a raczej ilość sprzętu bo bedę chodził ok. 17... czyli właściwie wtedy kiedy jest najbardziej tłoczno.
Szacuny
0
Napisanych postów
658
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7390
W impulsie wymyslili ,że zrobia suwnice i robcie sobie martwy i barki. Mnie tam najbardziej denerwuje ,że jest tylko jeden sznur do wyciagów. Na martwy to sobie trzeba z lawki zdjąc ale stojaka do przysiadow fakt nie ma.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
64
no właśnie myślałem o powerpicie a raczej o tym drugim ich klubie impuls fitness bo chyba tam byłby trochę mniejszy ruch a sprzęt w zupełności mi wystarczy co tam jest
ktoś ma jakieś zdanie o tym impuls fitness?
bo z założenia właścicieli (tak wnioskuje) ze pp jest dla bardziej zaawansowanych a impuls dla takich ćwiczących dla rekreacji... chociaż z tego co czytałem to w pp jakoś się nie trzymają tego podziału
Szacuny
0
Napisanych postów
658
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7390
Power pit -więcej maszyn, ciężarów, salka do sztuk walki, dość spory ruch.
Impuls - mniejszy ruch, mniej wszystkiego, gorsza atmosfera i sporo kobiet (niektórym to przeszkadza), ogólnie jest tam trochę ludzi przychodzących na występy. Po za tym, jak najbardziej ok.
Zmieniony przez - PiotrG w dniu 2012-11-13 14:42:40
Szacuny
0
Napisanych postów
658
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7390
mrgg w Impulsie jest wszystko czego bedziesz potrzebowal (raczej). Sa 2 mankamenty - brak miejsca do robienia martwego ciagu - trzeba sobie przyniesc sztange przed lustra i jest tylko jeden sznur do wyciagu. Po za tym jest jak najbardziej ok. W obu tych silowniach masz 1 wejscie za darmo, takze najlepiej bedzie jak sam pojdziesz i sprobojesz na obu :)
Szacuny
7
Napisanych postów
55
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2291
największą wadą impulsa jest brak stojaków do przysiadów! według mnie jest to niedopuszczalne, kupiłem karnet na miesiąc i prawdopodobnie będzie on moim ostatnim :)