Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kupowałem kreatyne od mojego kolegi brałem regularnie chodziłem na siłownie i box... działało :D, ale mój kolega zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach i dostęp do kreatyny zamknął się... Ze sklepu internetowego nie kupie bo mieszkam z matką która dostaje ****icy jak to kupuje i zre... Moze ktos wie gdzie w Gdyni mozna kupic kreatyne???
!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!
Szacuny
2
Napisanych postów
494
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4645
niezawsze dostaniesz w aptece u mnie w dąbrowie jest tak ze w aptece nie ma szans dostac jakiego kolwiek rodzaju odzywek a w ZIELARSKIM jest ich mnustwo
musisz troszku pochodzic i sie popytac a znajdziesz napewno
Szacuny
91
Napisanych postów
14530
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
62110
w Gdyni napewno są jakieś sklepy z odżywkami jak poczekasz to może złatwie ci jakis adres do dobrego sklepu
w gdyni siedzibe ma trec - tam też dostaniesz odżywy
Szacuny
2
Napisanych postów
494
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4645
zawsze mozna sprubowac a jesli juz znajdziesz w aptece to bedzie zarąbiscie drogo tak samo jak w zielarskim najlepiej jest przez sfd tanio szybko a przeciez mozesz zrobic tak jak kolega wyzej powiedział wysłac na kolege a on ci przekarze
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
w Zielarskim??? HEHEHE! W aptece nie mają, a w zielarsim mnie wysmieli :D:p Co to jest trec?? A pomysl zeby przyslali kumplowi nie wypali bo on sie wyprowadzil pod szczecin i nawet jak mu przysla to on bedzie musial PRZYSLAC mi :D ... Chyba troche poczekam na ten adres Czarnuchok...
Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
ja bylem dzisiaj w aptece i katem oka dostrzeglem jakies szczatkowe ilosci takich jak HMB, karnityna, itp. ale wszystko w malutkich pojemniczkach (po parenascie kapasulek). Co do zeilarskiego to wieadomo ze nie w kazdym sa, musisz pochodzic i popytac. Poza tym sprobuj wejsc na www.google.pl i wpisz odzywki+gdynia+sklepy albo suplementy+sklepy+gdynia albo wogole cos pokombinuj - na pewno cos sie znajdzie. A trec to jest firma odzywek.