Szacuny
1
Napisanych postów
19
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
224
Witam posiadam orbitrek firmy thorn i niestety przetarł sie pasek który słuzy do regulacji siły nacisku na to koło które sie kreci podczas cwiczenia. Czy ktos wie gdzie mozna dokupic taki pasek moze w jakims sklepie internetowym, lub gdzies we Wroclawiu. Prosze o pomoc.
Szacuny
1
Napisanych postów
19
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
224
Kupiłem w supermarkecie, byłem pytałem sie ale nie posiadaja takich pasków zamiennych, moze daloby sie dopasowac od jakiegos innego orbitreka taki pasek ale nigdzie w zadnym sklepie sportowym czy w internecie nie znalazlem tej czesci :(
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
w ostateczności można w sklepie z linami, taśmami i sznurami nabyć z metr taśmy o podobnej lub nieco mniejszej szerokości i sobie samemu taki pasek zrobić
Szacuny
8
Napisanych postów
867
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
11652
orginalnego paska raczej nigdzie nie kupisz. to jest tak samo jak z rowerkami. jesli kupisz regulowany paskiem to pouzywasz jakis czas, pozniej pasek peknie i dowidzenia. dlatego jesli kupuje sie taki sprzet to tylko z oporem magnetycznym.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
244
Witam
Czy wie ktoś co to był za importer?
Staję przed podobnym problemem - przeciera mi się pasek w orbitreku Thorn. Tak wiem, magnetyczne lepsze itd. Ale mam taki i chcę w nim wymienić pasek. Wie ktoś gdzie mógłbym załatwić taki pas?
Marek
Zmieniony przez - AgnusPL w dniu 2015-11-27 10:02:55
Szacuny
7
Napisanych postów
145
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
756
Jak mi się przetarł pasek, to rozkręciłem orbitreka, bo i tak trzeba to zrobić, wyjąłem pasek, poszedłem z nim do hurtowni art. przemysłowych. Tam z katalogu dobrali mi i sprowadzili za kilka złotych naprawdę solidny pasek. O wiele solidniejszy niż oryginalne chińskie badziewie. Na wszelki wypadek kupiłem wtedy dwa, ale drugiego jak do tej pory to nie miałem potrzeby użyć.