Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2344
Witam!
Nigdzie nie mogę dostać spodni, które nie byłyby obicsłe na udach, a jak już na udach są luźne to w pasie mam pół metra miejsca...
Jak sobie z tym radzicie?
Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1011
nie tylko ty masz problem ze spodniami ;)
ja ostatnio kupiłem i teraz żałuje, bo jak siadam na udach są lekko mówiąc obcisłe, i dochodzę doi wniosku, że dziewczyny są gotowe na naprawdę duże poświęcenia żeby ładnie wyglądać (weźmy na przykład jak się wciskają w z małe spodnie)
Ja musiałem już jakieś kupić, bo mamuśka wywarła na mnie presje, że chodzę jak niepowiem kto - od 3 lat w tych samych spodniach z Big Stara... ale póki się nie porwą to się nie poddaje, tylko, żeby żaden kumpel mi za nic nie pociągną, bo są już cieniutkie jak prześcieradło )
Szacuny
4
Napisanych postów
1336
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10897
Ile masz w udzie?
Ja mam 67 i mam rozmiar jeansów 36/34, ale i tak na codzień wolę chodzić w dresach bo jest dużo wygodniej i swobodnie. Nie mam ogólnie problemu ze spodniami
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31384
W wiekszych sklepach ze spodniami dostaniesz cos napewno (fajny jest Big Star przy fabryce w Kaliszu - tanio i bardzo duzy wybor), no chyba ze masz z 70 w udzie, a malo w pasie, to wtedy moze byc problem - dresiki albo skate xD
ja mam 66 w udzie i wiekszosc z rozmiaru 34 sa dobre, w pasie troche luzne, ale sa paski od tego.
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2344
Co do dresów to co ja do tego ubiore? ; d bo nie koszule przecież heh
Mam 172 wzrostu i tu jest problem. Spodnie kupowałem 31/32, ale teraz w sklepach (house, cropp, reserved, vertus) nic nie mogę znaleźć. Sama sprzedawczyni powiedziała mi, że jest moda na emo i nie znajde w tym sklepie spodni...
Zmierzyłem. Mam około 63 cm. Czyli 34 masz luźne na 66 cm ... Jak ja sobie kupie 34 to utone w pasie a o długości nie wspomnę
Zmieniony przez - nemesis0 w dniu 2010-10-16 10:30:57
Szacuny
3
Napisanych postów
387
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
10134
w lee albo wranglerze są przeceny też mozesz popatrzec bo markowe i fajne jeansy mozna juz w przedziale od 150-190 kupic a fajnie leża tylko ze tam inna rozmiarówka jest niz w tych house,reserved... bo najpierw jest pas a potem długość czyli np 33/36
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31384
W Big Starze nawet w "normalnym" sklepie kupisz juz cos za 150zl (przy fabryce w Kaliszu nadrozsze sa chyba po 129 - te co normalnie po 229+ sa).
Trzeba poszukac odpowiedni model, wezmiesz na szerokosc 31-32 (to bedzie mniej niz 80cm w pasie), ale takie z szerszymi nogawkami, bo takie sa. A co do wzrostu, to drugi rozmiar bierzesz 30 np. 31/30 i beda w sam raz (ja mam takie przy 174cm).
W Cropach i tym podobnych sa dziwne spodnie - pogniecione albo dziurawe jakies, no ale sa rozne gusta.
Zmieniony przez - booolooo w dniu 2010-10-16 12:16:04