Szacuny
4
Napisanych postów
88
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
921
Witam,
Od kilku dni stosuje Genomyx Phenadrol. Do tej pory nie odczuwałem żadnych efektów po za zmniejszonym łakinienim. Stosowałem 1 tabletkę rano, drugą 6-7 godzin później, lub przed treningiem także po 6-7 godz od zażycia pierwszej. Natomiast dzisiaj po około 20 minutach od zażyciu tabletki i zjedzenia posiłku skóra na moim ciele zrobiła się cała czerwona i gorąca. Czy to normalna reakcja?
"Akceptuje tylko zwycięstwo i walkę do samego końca"
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12447
Napisanych postów
161899
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240289
osobiscie bym uwazal na takie miksy gdzie dubluje sie dzialanie adrenergiczne, zdecydowanie optymalniejsza opcja dla bezpieczenstwa naszego zdrowia jest podzielenie dawkowania tego typu srodkow ja joha+kofa w osobne dni i reszta w osobne lub minimum w inne pory dnia...
Szacuny
4
Napisanych postów
88
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
921
Dzięki za odpowiedź. Wcześniej tak nie miałem, mimo iż jadłem normalnie po zażyciu tabletki. Dzisiaj wyjątkowo zjadłem 200g twarogu z masłem orzechowym. Jak się sytuacja powtórzy to odstawiam spalacz.
2
Szacuny
84
Napisanych postów
969
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
161334
To jakiś under jest. Sulbutiamina jest zabroniona przez prawo. A to znaczy że to co zawiera "blend" może być czymkolwiek, może tam być dosypka wszystkiego (albo niczego?) co tylko da się tam wepchnąć.
Szacuny
4
Napisanych postów
88
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
921
Dzisiaj niestety powtórka z rozrywki. Co ciekawe wczoraj wziąłem drugą tabletkę w godzinach popołudniowych przed treningiem i wszystko było ok. W każdym razie odstawiam ten spalacz i będę musiał pomyśleć nad jakimś słabszym. Co byście ewentualnie polecali? Dzięki wszystkim za odpowiedzi:)
PS. Zastanawia mnie tylko dlaczego taka reakcja organizmu nie pojawiła się od razu, tylko dopiero po niecałym tygodniu stosowania?
Zmieniony przez - Mexter w dniu 2015-05-15 07:59:35
Zmieniony przez - Mexter w dniu 2015-05-15 08:13:20