...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ponieważ fotka z dupy Ponieważ chciałbym wniknąć w etykietę Ponieważ nie rozpisał zbyt wielu informacji na temat zawartosci butli
" prawdziwi dla prawdziwych , d***** dla dziwek "
...
Napisał(a)
Jest to prop, po jakosci zdjecia widac, ze butla i kapsel roznia sie od pewnego zdjecia z zagranicznego forum.
Do autora, teraz to juz tylko pozostalo Ci wbic i podzielic sie opinia z nami. Jesli bedzie lipa to po pierwszej butli zmienisz sobie na inna firme.
Do autora, teraz to juz tylko pozostalo Ci wbic i podzielic sie opinia z nami. Jesli bedzie lipa to po pierwszej butli zmienisz sobie na inna firme.
...
Napisał(a)
Jeszcze raz przepraszam za jakosc. Ogólnie po pierwszym strzale 1ml dostałem gorączki i zrezygnowałem ból podczas injiekcji nie wystąpił za to dzień po niemogłem chodzic (bite w udo). Wczoraj uderzyłem 0,5 ml w tyłek i dziś prawy poslad mocno odczuwalny. Myśle też że bardzo mało opłacalne jest podrabianie propa i ból występuje głównie po propio mam nadzieje że to normalny prop
...
Napisał(a)
Bol przewaznie wystepuje dnia nastepnego, a nie podczas inj. Swego czasu wiekszosc propkow ug stwarzalo dyskomfort/bol. Goraczka czesto spotykany objaw przy propach, nie jestes odosobnionym przypadkiem
Z czasem przejdzie, jesli nie to zmien propa lub srodek.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!