Szacuny
1
Napisanych postów
389
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7822
Jak już zapłaciłem to będę w nim ćwiczył, ale następne GI jakie wezmę na penwo nie będzie tej firmy PS Jak polecacie prać GI? Tylko prosze nie mówice o praniu ręcznym w ilu stopniach, jakie proszki itp.
Szacuny
17
Napisanych postów
6881
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
43831
Jako chwilę temu pytający o to samo podpowiem, że info jak prać powinieneś mieć na metce (pewnie będzie to 40 st.), proszek zwykły do koloru, i możesz rozkminić czy Twoja pralka nie ma przypadkiem takiego krótkopiorącego programu "który odświeża ubranie nie walcząc na siłę z plamami", bo ponoć dobry do tego celu jest
Szacuny
3
Napisanych postów
586
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8106
Witam, mam pytanie odnośnie Gi Manto Evolution 2.0. Warto kupować to Gi, czy może poszukać czegoś innego? Rok temu miałem Gi Rebel double wave i czułem się jak w zbroi, chcę, żeby Gi nie było za sztywne. Co myślicie o kolorze czarnym Gi (tylko taki kolor jest dostępny w roz. A2)?
coś tak drobnego, jak trzepot skrzydeł motyla
może wywołać tornado
na drugiej stronie świata.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
49
Witam!
Dopiero zaczynam swoja przygodę z bjj i chciałbym sobie kupić gi. Mój budżet to 350zł. Mam dość nietypowe wymiary, wzrost 188cm, waga 75kg. Jakie gi byście polecili? I jaki rozmiar?
Zmieniony przez - tomek88 w dniu 2011-12-27 13:51:58
Szacuny
3
Napisanych postów
586
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8106
Rebel 220 - 260 + pas 20zl, Ground Game 360 - 380 + pas 40, Manto 370 - 400 + pas 30. Wszystko zależy jaki kolor (wg mnie najlepszy niebieski) oraz jaki rodzaj plecionki (pearl - ultra lekkie, single wave - normalna waga, double wave ciężkie). Ja dzisiaj będę miał manto 3.0 single wave kolor niebieski roz A2 i zdam relacje. Co do rozmiaru to każdy producent ma inną rozmiarówkę (na stronach producentów są tabelki)
coś tak drobnego, jak trzepot skrzydeł motyla
może wywołać tornado
na drugiej stronie świata.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
49
lukasDG86 I jak wygląda te Manto? Ciągle zastanawiam się nad rozmiarem. Czytałem, że manto ma większą numerację od innych firm. Myślisz, że przy moich gabarytach (188cm 75kg) A2 będzie dobre? Czy może za małe?