Pytanie do znawcow tych maszynek. Czy wklady Mach 3 Turbo sa ostrzejsze od tych zwyklych Mach 3 ? Z pewnoscia sa drozsze tylko czy warto doplacac ? Zwykle wklady Mach 3 to conajwyzej 4 golenia czyli okolo 10 dni uzywania a pozniej to juz zaciecia i meka. Myslalem ze taki wklad wystarczy na duzo dluzej.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mach 3 Turbo są lepsze o wiele. Ja mam jedno ostrze na jakieś 15 goleń. Teraz kupiłem zwykłe Mach 3 i przy trzecim goleniu już zaciąga pod włos i muszę golić się najpierw z włosem, ale jest jeden plus nie mam podrażnienia po goleniu jak przy turbo. Czasami można dostać zamienniki, które są o wiele tańsze i nie dużo gorsze.
...
Napisał(a)
Moge juz z wlasnego doswiadczenia potwierdzic ze wklady Mach 3 Turbo sa rzeczywiscie bardziej ostre od Mach 3 i wystarczaja na dluzej. Czy warto doplacac to juz kazdy sam musi sobie odpowiedziec na to pytanie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat