Witam,jak dowiedzialem się z internetu i po rozmowie z edrykologiem czy jakoś tak mam problem nabrzmiałymi,oszpecającymi sutami czyli ginekomastią.Chciałem zazcaczyć że w wieku jakim jestem dla wielu mojich rówieśników tak jak i dla mnie wygląd zewnętrzny jest bardzo ważny szczególnie że powróciłem po długim urazie kolana do trenowania piłki nożnej,jak wiadomo podczas treningów czy wf-ów czasami np połowa drużyny ściąga bluzki itp jednak ja już nie mimo że jestem wysportowany i ciężko ćwicze,mam 172cm wzrostu i 61kg wagi nie moge ani np przy dziewczynie ani na treningach czy basenie gdzie uwielbialem chodzić odsłonić klatki piersiowej i to już od około półtora roku.Czytałem różne wypowiedzi na temat tej choroby i słyszałem również że jeżeli ginekomastia nie ustępuje do roku to prawdopodobnie trzeba będzie się z nią męczyć do 20-stki a nawet dłużej, wielu z was może nie zrozumieć ale naprawde stwarzam mi to przeogromny problem ukrywam sie z tym by nie słyszeć juz żadnych opini na tego temat, sutki wracaja do normalnych rozmiarów dosłownie na chwile gdy np uszczypne je lekko lub zamocze w wodzie.U lekarza dowiedziałem się że nie ma co sobie tego wycinać bo w moim wieku jest bardzo duża szansa ze to powróci nawet po operacji, poleciła też by ograniczyć w miare jedzenie kurczaków oraz co mnie zaciekawiło dużo pracować nad klatką piersiową i wtedy suty powinny się przynajmniej w 3/4 rozmiaru rozciągnać i niebyło by to zauważalne,narazie mój trening klatki czyli około 200 pompek dziennie trwa dopiero tydzień więc nie oczekuje wielkich efektów ale chciałem się dowiedzieć czy naprawde to pomoże chociaż w połowie wyglądu tych sutków? i czy może macie jeszcze jakieś pomysły lub rady bym niemusial dalej się ukrywać z np pokazywaniem mięśni brzucha itp.. Z góry dziękuje i dotego wrzucam 3 zdjecia tych ochydnych sutów byście bardziej zorientowali się w moim problemie..
Zmieniony przez - Krisu12 w dniu 2012-05-28 22:49:29
Zmieniony przez - Krisu12 w dniu 2012-05-28 22:49:54
Zmieniony przez - Krisu12 w dniu 2012-05-28 22:50:22

Zmieniony przez - Krisu12 w dniu 2012-05-28 22:49:29

Zmieniony przez - Krisu12 w dniu 2012-05-28 22:49:54

Zmieniony przez - Krisu12 w dniu 2012-05-28 22:50:22