Szacuny
2
Napisanych postów
149
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
789
witam,
mam takie pytanie odnosnie gołąbków oraz fasolki po bretońsku firmy Pudliszki. Chodze na siłke 3 razy w tygodniu, koszykówka tez 3 razy w tyg. Mam małą oponkę wokół brzucha. Czy jak od czasu do czasu (max 2-3 razy w tygodniu) zjem gołąbki lub fasolkę to w jakis sposób mi to zaszkodzi ??
Szacuny
4
Napisanych postów
483
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7560
1-2 nie zaszkodzi - jedynie oponka sie powiększy
pod warunkiem ze inne posiłki masz bardziej wartościowe
ale gołąbki i fasolka na pewno zaszkodzi Twoim kolegom w postaci skażonego przez Ciebie powietrza
Ryz z warzywami oraz kawałkami kurczaka jem dosc czesto (przynajmniej 3 razy w tygodniu).
Czy ta fasolka lub gołąbki ze słoika Pudliszki mogą doprowadzic do zwiekszenia oponki ?? (przy dosc intensywnym trenowaniu (siłka 3x po 2 godz ,3x po 2 godz. koszykówka, 1 raz basen, 2 razy sauna) -> tak od 3 tygodni.
Szacuny
2
Napisanych postów
149
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
789
dodam jeszcze, ze moim celem jest rzeźba-(mam rozpisany plan przez instruktora- najpierw przez 1 miesiac cwiczenia ogólnorozwojowe a pozniej cwiczenia bedą podzielone na poszczególne partie mięśni)
Szacuny
5
Napisanych postów
47
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
633
eee ja tam mowie o takich domowych golabkach... moja mama zawsze laduje tam mnostwo tego farszu... ryzu, grzybow i co tam sie jeszcze laduje... wiec jestem pewny, ze wegla tam jest na 100% duzo wieej niz Ty napisales ;)
Szacuny
2
Napisanych postów
149
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
789
generalnie zmierzam do jej całkowitego usunięca- ale sami wiecie jak ciezko jest brzuch wyrzeźbic :///
Zamierzam sobie kupic białko 80% procentowe- w celu zastąpienia niektórych posiłków w ciągu dnia... przynajmniej bedą w nich same potrzebne suplementy dla mojego organizmu