Szacuny
1
Napisanych postów
103
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1606
Witam. Tatuaż zrobiłem w poniedziałek i w niektórych miejscach zrobiły mi się takie strupy. Jest to tatuaż od palców u stopy do trochę ponad kolano. Wypełniony mam do połowy piszczela, na piszczelu goi się dobrze tylko na stopie na zgięciu zrobiło mi się coś takiego. Jest to zwykły strup czy może jakaś infekcja?
Szacuny
1
Napisanych postów
103
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1606
Eh, czytaj wszystkie posty. Wygoiło się i jest ok. To było osocze które było jak strup zrobiło się dlatego, że nie stosowałem wgl folii. W dzień wycierałem osocze chusteczką dotknięciami nie tarciem. Ale cóż, w nocy zrobiło się coś takiego. :)
Szacuny
11
Napisanych postów
334
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13930
Jakieś dziwne te strupy, nie wyglądają dobrze, dziewczyna ma kwiat na stopie i robiły jej sie strupki, ale to nie wyglądało tak... poza tym albo tak zdjęcie wyszło albo jakiś dziwny barwnik
Szacuny
15
Napisanych postów
569
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
14642
Jest w trakcie gojenia więc nie oceniajmy pochopnie jakości wypełnienia do której również mam wątpliwości. Moim zdaniem takie strupy nie są normalne, zapewne błędy w higienie?
Szacuny
2
Napisanych postów
41
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
30023
zapalenie się robi. biały jeleń w kostce + ciepła woda. po umyciu osuszasz papierowym ręcznikiem (przykładając go a nie przeciągając) czekasz 10 minut aż wyschnie i nakładasz alantan plus krem. alantan cienką warstwą. powtarzasz operację co 6h.
a tak poza tym, to strasznie źle wykonana robota. nierówne linie, nierówne wypełnienie. kolega w piwnicy maszynką z allegro robił?
Zmieniony przez - fischerspooner w dniu 2014-02-03 09:38:12
"i'm not sure if man who eats right and doesn't drink can be good in bed" homer simpson
Szacuny
1
Napisanych postów
103
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1606
fischerspooner Wcześniej myłem samą wodą. Później dokupiłem to mydło i naprawdę pomogło. :) Zobaczymy jak się zagoi. :) Jak będziecie chcieli to wrzucę zdj.. :) A i co do Alantana to mam maść. Co do błędów w higienie to myłem go 3x dziennie i smarowałem Alantanem.