Szacuny
59
Napisanych postów
473
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
2583
To jest spalacz tłuszczu, energii też dodaje. Odżywką bym tego nie nazwał. W Polsce efedryna jest zakazana (wyłączając przepisaną przez lekarza) więc nawet nie chwaliłbym się tym specyfikiem na forum. Chyba że jest pod postacią efedry ale napisano jak byk "ephedrine" a nie "ephedra extract".
Zmieniony przez - Bobo1969 w dniu 2022-09-02 14:57:52
Szacuny
59
Napisanych postów
473
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
2583
Biorę coś podobnego i działanie pobudzające, energetyzujące zmniejszyło się po kilku dniach stosowania z rzędu a było znaczące jak chodzi o wytrzymałość. Jeżeli o to Ci chodzi, to tak, minimum z godzinę przed treningiem i nie codziennie a powiedzmy ze 2, góra 3 x w tygodniu. Ja biorę codziennie bo chodzi mi o spalenie tłuszczu.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Jak sam stwierdziłeś jesteś osobą, która nieszczególnie na pojęcie na temat tego typu "suplementacji". Właśnie z tego powodu powstają późnej problemy i nagłaśniane są przypadki problemów zdrowotnych lub śmierci po stosowaniu środków mających znaczący wpływ na pracę układu sercowo-naczyniowego. Sugeruję na przyszłość trzymać się zasady, żeby nie brać się za coś o czym nie masz pojęcia. Powinno wyjść to Tobie na dobre. Zakładając, że rzeczywiście są tam wymienione składniki (bardzo wątpliwe), produkt ten może być dla Ciebie niebezpieczny, a korzyści z jego stosowania nie będzie.
Szacuny
525
Napisanych postów
1516
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
22229
Efedryna i Yohimbina to coś pomiędzy "koksem" a odżywką. O ile mi wiadomo, to oba środki są zabronione, jako dodatki do supli i żywności, ze względu na dość reaktywne działanie na organizm.
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-09-03 15:09:22
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
Witaj. Ogólnie Jeżeli jesteś osobą początkującą i na tym etapie boi się spalacza który zakupiłeś to ja bym jeszcze poczekał z jego zastosowaniem. Swego czasu był to jeden z najlepszych spalaczy na rynku, obecnie w składzie się już chyba co nieco pozmieniało i nie działa tak silnie jak wcześniej. No chyba że udało ci się wyrwać jedną ze starszych sztuk no to możesz Nie ogarniać jego działania. Natomiast jeżeli chodzi o zawartość efedryny to ja bym się tym całkowicie nie przejmował bo jest to bardzo wątpliwa informacja żeby w produktach tego typu znalazła się efka