Witam.Czym wy i jakimi sposobami pozbywacie się owłosienia z klaty pleców?Myślałem nad goleniem ale chyba będzie bardzo szybko odrastać?Myślałem także nad kremem do depilacji a także plastrach veet co o tym sądzicie.Nie mam bardzo dużego owłosienia ale już powolutku zaczynają się pojawiać włoski więć mysle ze jak wczesniej to usune to bedzie mniej boleć co o tym sądzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak małe są to nie gol. szybciej będą odrastać w ogóle bym nie golił chyba że zarośniesz bardzo mocno. Ja osobiście nie mam tendecnji do włosów na klacie może mam z kilkanaście.
Znajomy ma dużo to co raz goli jak jedzie na plażę ale on jest napakowany jak stodoła po żniwach i lubi sie poprężyć
Znajomy ma dużo to co raz goli jak jedzie na plażę ale on jest napakowany jak stodoła po żniwach i lubi sie poprężyć

...
Napisał(a)
Zajrzyj Do mojego tematu niżej
Ogarnąłem się już przestałem pić Trenuję nawet a najważniejsze że się obroniłem
Ogarnąłem się już przestałem pić Trenuję nawet a najważniejsze że się obroniłem

...
Napisał(a)
Bulljesteście parą?
Napisał przecież, że wyrwał go na żniwach. Na ogoloną klatę

...
Napisał(a)
Możesz sobie golić klatę maszynką do włosów bez nakladki. Nie będzie ona aksamitna niczym pupcia niemowlęcia, ale golenie trwa krótko, jest przyjemne, nie powstają krosty 

...
Napisał(a)
j/w maszynka do włosów czy jakiś trymer, jak lubisz ból to sobie plastry kup tylko będziesz potrzebował kogoś do pomocy.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
nieraz się zdarzy ale jak już to maszynka do włosów.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
LICENCJONOWANY INTRUKTOR KULTURYSTYKI
Następny temat