Finalriot wielkie, dzięki. Niebawem spróbuję. Łap SOG'a :)
...
Napisał(a)
a jak masz busz to maszynka do wlosow jak najkrocej i potem
pianka i maszynka jednarozowa i jedziesz
pianka i maszynka jednarozowa i jedziesz
...
Napisał(a)
osobiście tego kremu Vanity nie polecam, używałem go kiedyś, na mnie nie działał i śmierdzi. Palnika też nie polecam
co do poradnika to jest to banalne:
- pierw maszynką taka do włosów ścinasz jak najkrócej (pamiętaj żeby mieć nasadkę bo bez niej się pokaleczysz)
- piankę normalnie nakładasz i maszynką, golisz miejsce po miejscu na spokojnie czyścisz ją
- ciepła wodą sobie opłucz balsam i gotowe
jak będziesz robił spokojnie to Ci się uda

- pierw maszynką taka do włosów ścinasz jak najkrócej (pamiętaj żeby mieć nasadkę bo bez niej się pokaleczysz)
- piankę normalnie nakładasz i maszynką, golisz miejsce po miejscu na spokojnie czyścisz ją
- ciepła wodą sobie opłucz balsam i gotowe
jak będziesz robił spokojnie to Ci się uda

...
Napisał(a)
veet do depilacji miejsc intymnych pod prysznic...3 min. i aksamit !!! ze 35 pln!!!
...muszą być gorsi ,aby byli lepsi...
...
Napisał(a)
moja rada zainwestuj w bodygroom philipsa badz z brauna maszynke do ciala meska
My name is Daniel Lugo and I believe in fitness. ' ;))
...
Napisał(a)
Po tych kremach skóra za bardzo nie piecze i nie jest czerwona? Na jaką długość to działa? 1mm. 2mm czy moze i z 5mm da rade? Krem to mi sie wydaje idealna sprawa, szukalem nie raz, i trafialem tylko na wynalazki na allegro i nie kupowalem, ktos kiedys pisal o Veet do nóg, ale jak sie minute dluzej trzymalo nalozony to potem byl hardkor :P
...
Napisał(a)
Zależy od kremu i od skóry. Krem najlepiej w miejsca niedostepne mocno jak komus zalezy bo drogo wychodzi
...
Napisał(a)
tylko nie kupuj kremow do depilacji np nog tylko typowo do miejsc intymnych a jak nie to pod prysznicem zwykla jednorazowka co 2-3 dni i nie trzeba sie pier*olic bo im mniejsze wloski tym latwiej idzie i pamietaj ze dziewczyna tez nie lubi miec klaków miedzy zebami 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
odświeżam temat - tetralysal i zapalenie skóry
Następny temat