Szacuny
1
Napisanych postów
123
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1579
Witam. Przez ostatni miesiąc stosowałem dietę herbalife... kumpel mnie namówił i szczerze efekty są całkiem niezłe (5.5kg i 7cm w pasie mniej) niestety wydawanie 300zl na koktajl + multiwitaminę + błonnik to trochę przesada.. zastanawiam się czy zamiast koktajlu herbalife mógłbym stosować szejka od goliatha ? tak wiem ze to nie zdrowo olewać śniadanie i kolacje i zamiast czegoś normalnego chlać świństwa ale jednak widzę niezłe efekty i chciałbym pociągnąć to jeszcze 1/2 miesiące... Wiec główne pytanie czy Golith może zastąpić Herbalife? (w składzie niby lepszy ale tez nie ma kilku składników które miało herbalife...)
Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
dales się nabic w butelkę
kiedys robilismy tutaj przeliczenie, i za preparaty herbalife przeplacasz minimum 4 - 6krotnie porównując nawet z drogimi firmami oferującymi swoje produktu w sklepach stacjonarnych.
Szacuny
1
Napisanych postów
123
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1579
w sumie to juz kupilem tego goliatha... :P + multiwitamine olimpu i jakis blonnika bede musial jeszcze dokupic (to jakies 15zl...) ale chodzi mi glownie o pytanie czy goliath nadaje sie na koktajl zamiast sniadania i kolacji? (obiad to zawsze fura surowki + ryba/cycek/jajko/ziemniaki/razowy ryz zalezy od dnia ale glowni jest to 3x ryba + 2x cyc + 1x jajko + 1x ziemniaki/ryz raz. /7) wiec jak z tyym goliathem ?;] nie zdechne po tym stosujac to zamiast herbalife ?:]
btw terz juz wiem ze herbalife to naprawde droga sprawa w porownaniu z innymi... no ale wtedy jakos nie wnikalem nawet jak wygladaja ceny u konkurencji
Szacuny
1
Napisanych postów
123
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1579
ehhh... nie buduje masy wrecz przeciwnie... bede go lykal przez tydz i zobaczymy jak to bedzie... jedyne co do tej pory moge powiedziec ze smakowo jest mistrzowski;]
Szacuny
1
Napisanych postów
123
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1579
po tygodniu chyba zobacze czy stoje w miejscu czy nadal lece w dol? diete niby mam jednak nie jest jakos super wyliczona w kazdym razie jak juz pisalem daje efekty, nie chodze glodny, nie czuj sie tez jakos inaczej czy wrecz zle a waga nadal leci w dol