...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja brałem to w tym roku po cyklu z deką i powiem szczerze,że miałem problemy z erekcją i libido mimo,że odblok z użyciem tego HCG był przeprowadzony wzorowo.
...
Napisał(a)
moze kwestia szalejacej prolaktyne a nie niskiego testosteronu?
Biłeś to gonasi - 5000 jednostek, czy to po 2000?
Biłeś to gonasi - 5000 jednostek, czy to po 2000?
...
Napisał(a)
biłem to po 2000 .Być może chodziło o prolaktynę, długo nie mogłem dojśc do siebie, dlatego w następnym cyklu daję HCG Organon przez cały cykl a nie tylko na koniec
...
Napisał(a)
tego sie nie podrabia
zreszta sa juz zdjecia na forum, wystarczylo poszukac

...
Napisał(a)
ja sobie gonsi (bilem tylko te po 2000) zawsze chwalilem, głównie ze zwgledu na niskie stezenia i mozliwosc przechowywania w temp. pokojowej.
Wiadomo, raz kopnie mocniej, raz slabiej, generalnie zawsze hcg czulem - czy to pregnyl - ten po 3 ampy, czy ten po jednej - czy to z jednej firmy czy z drugiej, czy to gonasi. Najgorsze zdanie mam jednak o provigilu, po na te pare amp które wbilem raz nie poczulem go w ogole, koljene czulem raz lepiej raz gorzej (lub bdb) ;). Jedynie to cena najnizsza ze wszystkich hcg - to na plus.
Szkoda ze nie mialem okazji wbic hcg prosto z lodowki z apteki. Wtedy miałbym porównanie :)
Zmieniony przez - lestat19862 w dniu 2011-11-14 00:27:16
Wiadomo, raz kopnie mocniej, raz slabiej, generalnie zawsze hcg czulem - czy to pregnyl - ten po 3 ampy, czy ten po jednej - czy to z jednej firmy czy z drugiej, czy to gonasi. Najgorsze zdanie mam jednak o provigilu, po na te pare amp które wbilem raz nie poczulem go w ogole, koljene czulem raz lepiej raz gorzej (lub bdb) ;). Jedynie to cena najnizsza ze wszystkich hcg - to na plus.
Szkoda ze nie mialem okazji wbic hcg prosto z lodowki z apteki. Wtedy miałbym porównanie :)
Zmieniony przez - lestat19862 w dniu 2011-11-14 00:27:16
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat