Mam taki dziwny problem. Od jakiegoś czasu strasznie mi ciepło. Zawsze chodzę raczej szybszym tempem. Czasem przejdę sie do sklepu i w sklepie strasznie mi gorąco, trochę sie pocę.Do szkoły to w ogole nie moge brać bluzy/swetra bo juz w ogole. Paraduje w koszulkach pod kurtką. Na zajęciach tylko sie pytają co ja taki rozebrany a mi poprostu w samej koszulce jest w sam raz, w bluzach nie ma szans. Troche mnie to denerwuje i czuję się czasem zdezorientowany. Temperatua ciała w normie (ok. 36,6) zero problemów zdrowotnych Jakies wskazówki ? pozdrawiam gorących ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
A ja się ubieram podobnie chociaż nie ćwiczę na siłowni. Czym to może być spowodowane? Tarczycę badałem i wyszło, że wszystko w porządku.
...
Napisał(a)
heh z kąd ja to znam :)
TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej
...
Napisał(a)
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Oska, myślę że w zestawieniu naszych "dolegliwości" moja prowadzi , także raczej sie nie zamienie ! :P Hmmm.. Myślę, że od kiedy zajmuję się ćwiczeniami na siłce jakiś taki gorętszy jestem, czyli od roku. Nie ważne czy zima czy lato zawsze mi za ciepło, w lecie już przesada :)
...
Napisał(a)
Moge Cie pocieszyc, ze ja tez nie moge chodzic w bluzie po szkole/domu bo od razu jest mi goraco. Jest to chyba calkiem normalne. Moze sie po prostu przyzwyczailes.
pzdr.

pzdr.
"The important thing is not to stop questioning."
...
Napisał(a)
hehe nie martw sie. Ja juz dwie zimy przechodzilem w letniej kurtce i bez czapki :). Mi tez jest zawsze gorąco ;) ale to nic otworze okno i juz jest lepiej :).
...
Napisał(a)
na twoim miejscu zbadalbym tarczyce bo uczucie goraca jest jednym z objawow zwiazanych z nia problemow. Zrob sobie badanie tsh rodzinny daje skierowanie za free.
Cwicze bo lubie, lubie to cwicze.
Jezeli pomoglem daj soga -------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
...
Napisał(a)
mam to samo więc luz
"w koszulce jest w sam raz, w bluzach nie ma szans" nawet sie rymuje
badanie na TSH , miałem robione i wynik jest "prawidłowy" to chyba od czegoś innego zależy , poprostu szybko mi sie krew gotuje/grzeje jak sie wkurze/zrobie wysiłek fizyczny , autor , pewnie masz to samo
Zmieniony przez - user_85612 w dniu 2007-12-07 02:30:47

badanie na TSH , miałem robione i wynik jest "prawidłowy" to chyba od czegoś innego zależy , poprostu szybko mi sie krew gotuje/grzeje jak sie wkurze/zrobie wysiłek fizyczny , autor , pewnie masz to samo
Zmieniony przez - user_85612 w dniu 2007-12-07 02:30:47
...
Napisał(a)
nie ma sie z czego cieszyc bo jestescie przetrenowani i nastapil spadek testosteronu,dlatego wa goraco,lub tez jecie duzo bialka i cwiczycie ciezko i lub macie nadcisnienie i zbadajcie dokladnie temperature jescze raz, mozliwe ze macie w organizmie przewlekły stan zapalny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!