Siema, ma ktoś z was jakieś fajne przepisy na gotowane udko z kurczaka :D?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
gotujesz wodę, vegettę, wrzucasz łudko i gotujesz 

sorki ale trochę głupie pytanie
gotowaniem nie na wydziwiasz, już lepiej upiec

sorki ale trochę głupie pytanie

gotowaniem nie na wydziwiasz, już lepiej upiec
...
Napisał(a)
dział kuchnia po raz pierezzy
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Mam pytanie czy zupy są zdrowe? Tzn. chodzi o to czy można je normalnie spożywać?
...
Napisał(a)
zalezy jak je bedziesz robil bo taki rosół z kluskami to za duzo w sobie nie ma:)
Let's do IT
...
Napisał(a)
zupy z dużą ilością warzyw i miesa
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Może inaczej, jakich zup unikać?(jakieś konkrety)
Które płatki lepsze górskie czy zwykłe?
(Narazie jadam błyskawiczne, bo nie wiedziałem, że jest taka różnica pomiędzy nimi)
IG:
Produkty, które mają wysokie IG, powodują, że stajemy się głodni i w ten sposób jemy więcej, więcej, a przez to tyjemy. Czy coś jeszcze powoduje wysoki poziom IG w pokarmach? Czy tylko o to tycie chodzi? Bo do końca nie wiem jak to jest, czy może w ogóle pokarmy, które mają wysokie IG powinny być zlikwidowane z jadłospisu, bo są niezdrowe?
Pytam o to, bo jestem szczupłym gościem, który ma szybką przemianę (ekto)
Zmieniony przez - MCtoshkin w dniu 2012-02-19 12:03:18
Które płatki lepsze górskie czy zwykłe?
(Narazie jadam błyskawiczne, bo nie wiedziałem, że jest taka różnica pomiędzy nimi)
IG:
Produkty, które mają wysokie IG, powodują, że stajemy się głodni i w ten sposób jemy więcej, więcej, a przez to tyjemy. Czy coś jeszcze powoduje wysoki poziom IG w pokarmach? Czy tylko o to tycie chodzi? Bo do końca nie wiem jak to jest, czy może w ogóle pokarmy, które mają wysokie IG powinny być zlikwidowane z jadłospisu, bo są niezdrowe?
Pytam o to, bo jestem szczupłym gościem, który ma szybką przemianę (ekto)
Zmieniony przez - MCtoshkin w dniu 2012-02-19 12:03:18
...
Napisał(a)
zalezy jak je bedziesz robil bo taki rosół z kluskami to za duzo w sobie nie ma:)
Nie zgodze się, mozesz zrobic sobie prawdziwy rosol z kury, z duża ilością mięcha i makaronem, no chyba ze ktos robi wode z kostka rosołową + 2 kluski na krzyż to rzeczywiscie za duzo to w sobie nie ma
Nie zgodze się, mozesz zrobic sobie prawdziwy rosol z kury, z duża ilością mięcha i makaronem, no chyba ze ktos robi wode z kostka rosołową + 2 kluski na krzyż to rzeczywiscie za duzo to w sobie nie ma
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!