Szacuny
2
Napisanych postów
113
Wiek
34 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8258
No pytanie jak w temacie - jaki smak maja potrawy gotowane na parze?
Chodzi mi glownie o smak piersi z kurczaka. Czym (o ile w ogole) najlepiej doprawiac? Jakie warzywa najlepiej do parowaru ? Na dniach mam zamiar kupic parowar wiec wole wiedziec jak potrawy beda smakowac. A na co jeszcze zwrocic uwage przy kupnie ?? Pozdrawiam:)
Szacuny
2
Napisanych postów
258
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1985
Mam małe doświadczenie z parowarem, ale powiem tak, brokuł gotowany na parze jest w cholere lepszy od tradycyjnego...Nie jest taki mietki ale też nie jest twardy i smak wypas :) Jakoś mięsa się bałem robić. Ogólnie warzywka mialem parowo robione...kiedyś tam jeszcze :D
Szacuny
1
Napisanych postów
38
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
698
Co do kuraka na parze-kroisz w kostkę, przyprawiasz, wrzucasz na 10-15 minut i gotowe. Co do smaku-mi osobiście smakuje, kwestia odpowiedniego doprawienia.
Szacuny
2
Napisanych postów
258
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1985
ja jem surowe jak jaskiniowcty
a ja jem jak jeszcze biegają w po podwórku...:P
10 - 15 minut na parze i styka? Bo ja cały czas myślałem że to trzeba będzie dłużej, bo surowe bo tamto...no i jak tu wrzócic opierzonego kuraka który biega do parowaru??
Żeby nie było surowe a krwiste to co innego :P
Musze sobie nowy parowar sprawić, tamten poszedł po podziale majątku :P A jak jest z rybami?