Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78032
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766991
Twoja wypowiedz nie wnosila nic do tematu. Rozwin moze troche swoja mysl o sposobie gotowania ryzu w mirofalowce. Oczywisce ze mozesz ugotowac, jak sie uprzesz to i nawet mieso da rade ugotowac.
Szacuny
12
Napisanych postów
214
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3285
Panowie, dziękuje wszystkim za odpowiedzi, tylko troszke odbiegliście od temu. Pytałem o to czy takie gotowanie w kuchence mikrofalowej nie zabija potrzebnych mi w diecie składników :)
Szacuny
2
Napisanych postów
605
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5306
Ja normalnie w robocie gotuje w mikrofali ryz i kasze , zagotowuje wode w naczyniu wzucamm paczke z towarem ,nastawiam 20min na max moc i sie robi i normalnie smakuje jak z kuchenki
Szacuny
12
Napisanych postów
214
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3285
A co do kuchni angielskiej - to musze Wam powiedzieć że własnie mieszkam w Anglii już od jakiegoś czasu :) Kuchnia angielska jest obrzydliwa, niezdrowa i monotonna... Niestety ten naród to uwielbia i wiele kobiet jest spasionych (są szersze w barach odemnie, potężne i grube, bleee).
Szacuny
2
Napisanych postów
378
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8968
SosnaPL: Coś o tym wiem, jedyne ładne kobiety w Londynie to polki i mulatki z karaibów...
A co do żarcia - to się nie dziwię do końca... Tam za obiad typu schabowy+surówka w taniej restauracji płaci się 15 funtów... Za taką cenę masz tydzień żarcia w chips & fish (a jeszcze Ci na batoniki wystarczy, które angole wpieprzają kilogramami, bo kosztują u nich grosze...).