Witam, jest może ktoś kto kupuje gotowe już surówki/sałatki w jakimś markecie? Macie jakieś sprawdzone, które nie mają zbyt wielu zbędnych dodatków?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W Biedronce swojego czasu były ciekawe, ale chyba już ich nie ma. Ja spotykałam się z gotowymi, ale z nieciekawym składem. Dodatki cukru etc.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
w każdym markecie jest mega wybór,trzeba patrzeć na zawartość
kolejna sprawa ile tego zjadasz i jeśli dopasujesz do makro to śmiało można
kolejna sprawa ile tego zjadasz i jeśli dopasujesz do makro to śmiało można
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
u mnie w stokrotce czy kafulandzie są chyba od grześkowiaka, colesław, porowa, jakieś buraczki, koperkowa.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
jak jest pora zimowa i nie dostępu do świężych, tanich i dobrych warzyw to można się czasem poratować. ja jestem zakochana w kiszonkach - najlepiej kiszona kapucha z lidla, ona jest chyba nawet bio eko cuda jakies, ale jest bardzo smaczna. do tego wystarczy utrzeć marchewki i dodać odrobinę jabłka i już masz surówkę. Zawsze będę zachęcać do prostych i zdrowych rozwiązać ;) ale jak już musisz to patrz na skład :)
...
Napisał(a)
Sylwia, to może teraz, zamiast fit snikersa, machniesz jakiś zbiór, kompedium ciekawych prostych a i smacznych suróweczek ? :P
1
...
Napisał(a)
drekke123Sylwia, to może teraz, zamiast fit snikersa, machniesz jakiś zbiór, kompedium ciekawych prostych a i smacznych suróweczek ? :P
jest to myśl powiem Ci - jadę potem do Lidla to uzupełnie akurat zapasy:)
...
Napisał(a)
drekke123Sylwia, to może teraz, zamiast fit snikersa, machniesz jakiś zbiór, kompedium ciekawych prostych a i smacznych suróweczek ? :P
jest to myśl powiem Ci - jadę potem do Lidla to uzupełnie akurat zapasy:)
...
Napisał(a)
drekke123No i super, w takim razie czekam na nowy spis ^^
ale dziś robię smakołyki dla moich panów w pracy - liczę, ze jutro staną na wysokości zadania ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!