zaczołem grac od niedawna na pozycji napastnika i sie zastanawiam jak mam grac przy o wiele lepiej zbudowanych obroncach moze jest jakis sposób na to?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sa wyzsi tak czy szersi?? predkosc, drybling
Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
Napisał(a)
ja jestem napadziorem :-] i powiem ci ze na tej pozycji trzeba miec "to coś" :-]
...
Napisał(a)
Wyzsi i szersi jak to obroncy ja jestem postury mniej wiecej Frankowsiego i jak dochodzi do przepychanek to ciezko cos zrobic i dlatego podziwiam Pana F za jego gre
...
Napisał(a)
tu tża mieć smykałkę do gry, instynkt strzelecki...
...
Napisał(a)
ja tez napastnik
bardzo wazna jest szybkosc,drybling i kordynacja.
szczegolnie to ostatnie sie przydaje z walka z rosłymi obroncami, bedziesz zwiniejszy szybysz to bedzie ci łatwiej wyminac jakies "drewno" na obronie

bardzo wazna jest szybkosc,drybling i kordynacja.
szczegolnie to ostatnie sie przydaje z walka z rosłymi obroncami, bedziesz zwiniejszy szybysz to bedzie ci łatwiej wyminac jakies "drewno" na obronie

...
Napisał(a)
ja gralem zawsze na obronie teraz trener dal mnie na atak i w pierwszym meczu strzelilem bramke ale moglem strzelic nawet 3 

.::[Na zawsze wierni, na zawsze oddani, na zawsze zabrzanskiego Gornika fani]::.
...
Napisał(a)
technika jak C. Ronaldo
Prędkośc ja R. Carlos
zwinność jak T. Henry
i jesteś napastnikiem o którym marzą najlepsze kluby na świecie 

Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
...
Napisał(a)
Ja tez za żądło robie :P ,stawiam na szybkość (przyspieszenie) i przy tym caly czas opanowanie gały :P obrońćy zwykle , wysocy licho startują :)wykorzystaj to i popracuj nad przyspieszeniem np. bieg pod gorke z 3,4 km non-stop lub skiping A ze 3 ,4 okrążenia (1 ok. 400m) trzy cztery razy w tyg. efekt gwarantowany dodaje jakies 1/4 szybkości na oko
I'm so f***ing pr0 :)
...
Napisał(a)
tylko skąd wziac taką gorke 4km?
przez 4 okrozenia czyli 1,5km skiping A
czyli kolana do góry?
przez 4 okrozenia czyli 1,5km skiping A
czyli kolana do góry?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!