Więc tak: Piatek wieczór siedze w domu szukam jakiegos ciekawego programu wciskam DISCOVERY TRAVEL & ADVENTURE, patrze a tam Royler rozmawia z jakims dziennikarzem/podróżnikiem chyba ;), niestety nie oglądałem od samego poczatku więc w skrócie opisze co się działo.
Royler wraz z tym dziennikarzem wybierają sie do Helio Gracie (ojca Roylera jakby ktoś nie wiedział) W domu Helio ma własną salke na której cwiczy do dzisiaj, odywa sie tam pokazowa walka z Roylerem, potem helio pokazuje kilka duszeń dziennikarzowi, nastepnie mały spacerek Helio pomimo podeszłego wieku jest w znakomitej kondycji zapytany co robi ż etak dobrze się trzyma odpowiada - w zyciu uprawiałem sex tylko w celu spłodzenia potomstwa, mam także swoją dietę np. ser domowej roboty i nie jem rzeczy niezdrowych, ostatni piłem kawe i jadłem czekolade w wieku 20 lat :) pozatym nigdy nie robie złych rzeczy. Na koniec - niechciałbym zmaienić swojej kondycji z jakimkolwiek 50 - latkiem ( Helio ma 91 lat)
Potem panowie udają się do serca Rio, rozmowa kręci sie wokół dzieciaków, pokazują trenujące dzieci i mówią iż w ten sposób zapobiegają nudzie czyli narkotykom i wałęsaniu sie po ulicach i rozbojach. Na koniec panowie udają sie na plaże w sekretne miejsce Roylera gdzie on sam serfuje na desce mówi że w ten spoób odpoczywa od świata. Niejaki Negaton (przyjaciel)wypowiada walke Roylerowi sądządz że na plazy będzie lepszy

Trzeba by było napisac do Discovery o ponowną emisje tego reportażu warto obejrzec ja sam chciałbym zobaczyc to od samego poczatku.
Sogi mile widziane ;) Pozdrawiam Wszystkich
;-P ..::pOzDrAwIaM::.. ;-P