Mam na oku gradówkę. Najpierw stosowalam masc zeby masowac bo byla mozliwosc ze sie moze rozejdzie, jednak to nic nie dalo. Wiec poszlam na zabieg. Niestety mam slaba krzepliwosc krwi i zabieg sie nie udal, a w efekcie gradowke mam dalej. Stosowalam masc antybiotykowa Dicortineff. Drugi raz na zabieg nie chce sie zdecydowac. Zna ktos moze jakies sposoby na zwalczenie gradowki bez zabiegu ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
antybiotyki i sterydy a jak nie to zabieg
chyba ze jakeiś domowo homeopatyczne metody
chyba ze jakeiś domowo homeopatyczne metody
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Mi po roku zeszła gradówka ze spojówki. Brałem krople, maści ale nic nie dawało to. Pojechałem do szczyrku do sanktuarium i przemyłem powieki wodą ze źródełka tamtejszego (w grocie), po jakimś miesiącu zmniejszała sie aż znikła.
...
Napisał(a)
sorry za oodswiezenie tematu, ale nie chcialem zakladac nowego, mam takie pytanie czy nieleczony polip, albo gradowka moze miec jakies wieksze konsekwencje dla zdrowia, poza wygladowo - estetycznymi, chodzi o zmiany w okolicy powieki
Zmieniony przez - Jac0 w dniu 2009-05-28 14:11:58
Zmieniony przez - Jac0 w dniu 2009-05-28 14:11:58
...
Napisał(a)
Raczej estetyka. Pzdr..
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!