Hej, zacznę od tego że przejrzałem wiele tematów, ale jest ich całe mnóstwo, wiele z przed kilku lat. Chciałbym się zapytać czy to dobre miejsce żeby zacząć swoją przygodę z MMA lub/i Boksem. Raczej nie zamierzam być w tym zawodowcem a tylko tak, dla własnej satysfakcji, pochodzić, czegoś się nauczyć, wytrenować trochę ciało. Zaznaczam że nigdy nie miałem z tym styczności a też moje gabaryty nie są jakieś super 168cm i 75kg wagi. (Wiek: 26 Lat)
Zwyczajnie szukam miejsca gdzie można się z tym "zapoznać" i naprawdę łopatologicznie tego nauczyć. Od całkowitych podstaw. I tutaj pytanie czy ten klub to na mapie Krakowa odpowiednie miejsce dla takiej słabej mendy jak ja. :D Cięzko znaleźć coś na temat atmosfery itp, dlatego pytam tutaj, może ktoś akurat tam trenuje...
Dzięki, i przepraszam jeżeli temat był milion razy wałkowany a ja tego nie znalazłem :/
Zmieniony przez - krzychuvx w dniu 2020-06-21 12:00:57
Zwyczajnie szukam miejsca gdzie można się z tym "zapoznać" i naprawdę łopatologicznie tego nauczyć. Od całkowitych podstaw. I tutaj pytanie czy ten klub to na mapie Krakowa odpowiednie miejsce dla takiej słabej mendy jak ja. :D Cięzko znaleźć coś na temat atmosfery itp, dlatego pytam tutaj, może ktoś akurat tam trenuje...
Dzięki, i przepraszam jeżeli temat był milion razy wałkowany a ja tego nie znalazłem :/
Zmieniony przez - krzychuvx w dniu 2020-06-21 12:00:57