Squatember zaliczony. Razem z jsdolan5 przez cały wrzesień robiliśmy przysiady w różnych wariantach. Codziennie cokolwiek na nogi zostało zrobione, a więc postanowiliśmy iść za ciosem i tak kolejny miesiąc będziemy robić podciągania.
Zasady są proste:
1. Trzeba sprawdzić maxa w podciąganiu
2. Następnie przez kolejne 30 dni robić podciągania w formule GTG.
Ja dziś sprawdziłem siebie i padło 14. Tak przy okazji, w poniedziałek zrobiłem tylko 12 i po trzech dniach z GTG zrobiłem o 2 powtórzenia więcej. To tak na zachętę, bo GTG działa i to całkiem dobrze.
Zatem, ja, z wynikiem 14 powtórzeń będę codziennie robił kilka serii po 7 powtórzeń w każdej.
Jeśli ktoś ma chęć dołączyć to wyrzucajcie tutaj wynik testu oraz ilość serii z każdego dnia, a na koniec miesiąca sprawdzimy progres.
Zapraszam i niech Siła będzie z Wami
Zasady są proste:
1. Trzeba sprawdzić maxa w podciąganiu
2. Następnie przez kolejne 30 dni robić podciągania w formule GTG.
Ja dziś sprawdziłem siebie i padło 14. Tak przy okazji, w poniedziałek zrobiłem tylko 12 i po trzech dniach z GTG zrobiłem o 2 powtórzenia więcej. To tak na zachętę, bo GTG działa i to całkiem dobrze.
Zatem, ja, z wynikiem 14 powtórzeń będę codziennie robił kilka serii po 7 powtórzeń w każdej.
Jeśli ktoś ma chęć dołączyć to wyrzucajcie tutaj wynik testu oraz ilość serii z każdego dnia, a na koniec miesiąca sprawdzimy progres.
Zapraszam i niech Siła będzie z Wami