Szacuny
6
Napisanych postów
43
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2070
Cena niska bo nie wydają na jakieś puste lale na Instagramie w obcisłych legginsach , nie prowadzą sprzedaży hurtowej itp . A białko było badane przez fundację badamy suplementy ( dokładnie ta fundacja co wykryła wałek w białku sfd ;) )
Szacuny
2604
Napisanych postów
13588
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
469238
Ode mnie chłopaki piją to białko i chwalą. Podobno żadnych rewolucji żołądkowych , trawi się dobrze i smaczne. Tez mnie właśnie zastanawiała tak niska cena ale faktycznie wiekszość tych białek tak przecenionych ma termin waznosci zblizajacy się ku koncowi , stad mozliwe ze tak obnizaja cene, nie wiem nie piłem , nie uzywam , podaje tylko opinie znajomych.
Szacuny
6
Napisanych postów
43
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2070
Rozmawiałem z nimi to mi powiedzieli że niski ceny mają dlatego że nie wydają na marketing ( promowanie przez influencerów ) nie mają swoich sklepów co za tym idzie nie wynajmują powierzchni , nie prowadzą sprzedaży hurtowej itp . A co do terminu to wysyłają z datą przynajmniej 1 rok taki marketing że wyprzedaż itp widocznie działa heh a co do jakości to produkt Natural Isolate 100 jest z surowca od Volac UltraWhey 90 Instant. Badań było kilka które udostępnił sam producent jak i zebraliśmy kasę z fundacja badamy suplementy na badanie i jest wszystko ok. Za pewne konkurencja nie śpi ijuż dawno przebadała ich białka , jak by coś było nie tak to by była już afera :D
Zmieniony przez - J.A.N.U.R w dniu 2023-09-07 17:36:32
Zmieniony przez - J.A.N.U.R w dniu 2023-09-07 17:36:59
Szacuny
2604
Napisanych postów
13588
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
469238
J.A.N.U.R
Rozmawiałem z nimi to mi powiedzieli że niski ceny mają dlatego że nie wydają na marketing ( promowanie przez influencerów ) nie mają swoich sklepów co za tym idzie nie wynajmują powierzchni , nie prowadzą sprzedaży hurtowej itp . A co do terminu to wysyłają z datą przynajmniej 1 rok taki marketing że wyprzedaż itp widocznie działa heh a co do jakości to produkt Natural Isolate 100 jest z surowca od Volac UltraWhey 90 Instant. Badań było kilka które udostępnił sam producent jak i zebraliśmy kasę z fundacja badamy suplementy na badanie i jest wszystko ok. Za pewne konkurencja nie śpi ijuż dawno przebadała ich białka , jak by coś było nie tak to by była już afera :D
Zmieniony przez - J.A.N.U.R w dniu 2023-09-07 17:36:32
Zmieniony przez - J.A.N.U.R w dniu 2023-09-07 17:36:59
Szacuny
376
Napisanych postów
2038
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
70796
Przerobilem od nich większość białej Jak dla mnie izolat naturalny bile większość białek na głowę .. a cena to wszystkie. Masło orzechowe mają bardzo dobre. Ogólnie polecam ich produkty
Szacuny
6
Napisanych postów
43
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2070
zolo333
Przerobilem od nich większość białej
Jak dla mnie izolat naturalny bile większość białek na głowę .. a cena to wszystkie.
Masło orzechowe mają bardzo dobre. Ogólnie polecam ich produkty