Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Greg Kovacs

temat działu:

Z archiwum kulturystyki

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 203954

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 135 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2772
Ciekawe co się z nim teraz dzieje po tym nieudanym starcie w Arnold 2004.
We wcześniejszych latach swojej kariery wyglądał lepiej. W 'Muscle' 5/97 jest artykuł o nim .Umieścili tam zdjęcie Grega z zawodów Canadian Nationals- ważył 137 kg,miał tylko 3% tłuszczu, wąską talię (nie to co teraz- wielki bamber)i szerokie naramienne.
Chyba popełnił błąd jako kulturysta stawiając na takie przyrosty masy- zepsuł sobie proporcje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

brzuszek Kovacsa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

a tu na masie- całkiem sympatycznie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

i jeszcze jedno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miętki JASZCZOMP
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 21724 Wiek 45 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 92660
nie kumam jak mozna kupowac ten szum wokól tego typa.
On jest fikcją, takim superbohaterem na potrzeby rynku.
Koles nie jest strasznie duży.
jego proporcje, kształtmięśni - dno totalne.
Hubert Olborski zjadlby go w kazdym konkursie.
Zdr.

"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 317 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4526
he lekka przesada jesli chodzi o wyciskanie sztangi na skosnej lawce , pisza ze wyciska 6 razy 305 a ja widzialem na filmie z nim jak wyciska 260 kg 6 razy ale zapewniam koles jest wielki !!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 872 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12991
no moze jest wielki ale na mnie nie robi to wrazenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
To już nie jest normalny typek... to jest maszyna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1358 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 22408
Ja tam niewieze w te jego wymiary.Ponad 50 moze miec ale gdziesz 68.I w 180 kg wagi tez nieuwierze,chyba ze to tluszcz na tym brzuchu tyle wazy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 315 Napisanych postów 5572 Wiek 55 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16915
Wygląda na 130-140 max, łapa też góra z 56.

Kiedyś był jeszcze podobnie reklamowany gostek nazywał się Victor Richards (jeśli nie pokręciłem), też pisali o nim kiedyś jaki to straszny smok, że na śniadanie zjada kilo ryżu i 30 jajek, że podnosi bóg wie ile i przepadł...

Moim zdaniem ten szum bierze się głównie z błędów w przeliczaniu funtów na kilogramy i cali na centymetry.

Poza tym faktycznie proporcje gość ma fatalne i nie wygląda ładnie. Co do siły - to zza karku pcha trochę ponad swoją wagę (jeśli wierzyć w te 180 wagi). Zresztą wystarczy policzyć - jeśli zza karku pcha 225 - 6 razy, to niewykonalne, żeby robił wyciskanie sztangielkami 90'kami.

Coleman też wagą zbliża się do 200 kilo, a je tyle, że po jedzeniu musi od razu się najeść - bo robi się głodny od tego jedzenia

Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dorian Yates i Potezna Masa

Następny temat

Lee Haney

Spalanie
Polecane artykuły