Siema, mam takie pytanie. Od kilku miesięcy jem praktycznie wszystko na parze, ale mam dość. Pierś na parze jest kompletnie bez smaku i żadne przyprawianie tutaj nie pomaga. Ryba też średnio mi podchodzi.
Problem polega na tym, że mam problemy z wątrobą. Dokładnie nie wiem co, bo mnie ciągle diagnozują i muszę ostro trzymać dietę. Wachlarz moich możliwości zaczyna i kończy się na piersi i rybie ( jem tylko dorsza).
Czy pieczenie kurczaka na takim grillu może w jakikolwiek sposób wpłynąć na wątrobę? Czytałem tutaj niektóre posty na temat grillów i większość doradza dwustronny. Ale też są opinie, że lepiej taki z przykrywką. W moim wypadku chyba lepiej sprawdziłby się ten drugi, nie? Bo te z przykrywkami mają jakby takie kratki i mięso nie dotyka bezpośrednio płyty. Chyba?
Z góry dzięki.
Zmieniony przez - lager w dniu 2012-09-21 14:16:34
Problem polega na tym, że mam problemy z wątrobą. Dokładnie nie wiem co, bo mnie ciągle diagnozują i muszę ostro trzymać dietę. Wachlarz moich możliwości zaczyna i kończy się na piersi i rybie ( jem tylko dorsza).
Czy pieczenie kurczaka na takim grillu może w jakikolwiek sposób wpłynąć na wątrobę? Czytałem tutaj niektóre posty na temat grillów i większość doradza dwustronny. Ale też są opinie, że lepiej taki z przykrywką. W moim wypadku chyba lepiej sprawdziłby się ten drugi, nie? Bo te z przykrywkami mają jakby takie kratki i mięso nie dotyka bezpośrednio płyty. Chyba?
Z góry dzięki.
Zmieniony przez - lager w dniu 2012-09-21 14:16:34