Witam mam 23 lata 182 cm i 94 kg dluzszy czas juz cwicze na silowni i mam juz jakies doswiadczenie z suplementami. Teraz jestem na cyklu 1mr + bcaa + mono kreatyny + witaminy. Ogolnie mam problem bo pod moja skora na rekach brzuchu i udach mam takie grodki tluszczu ktorych nie moge sie pozbyc, bralem juz spalacze , bylem na diecie dukana (proteinowa) po ktorej w polaczeniu z silka byly duze efekty (schudlem, wyrobilem miesnie) ale grodki dalej sa i czuje je pod skora. Czy ktos ma podobny problem i wie jak sie tego pozbyc ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- pomimo.schudniecia.i.idealnej.wagi.duzo.tluszczu.JAK.SIE.GO.POZBYC.PROSZE.O.RADY
- Kcal w diecie - jak się ich trzymać?
- szybko przytylem jak sie tego pozbyc?
- Jak się tego pozbyć?
- Co zrobic z "oponka" na brzuchu?? jak sie je pozbyc?jakie cwiczenia wykonywac?POMOCY!
- Ginekomastia - jak się jej pozbyć POMOCY !
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pomyśl o porządnej diecie, wtedy pozbędziesz się "grudek".
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
grudki to komorki tluszczowe chcesz ich sie pozbyc musisz je zmiejszyc czyli schudnac ;)
1
...
Napisał(a)
patrz na daty...
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dieta na masę do oceny
Następny temat