Otóż ćwicze juz od 4 miesiecy i chciałem sobie kupić na allegro łamany gryf lecz nie wiem jaki wybrac poniewaz tam są gryfy łąmane i mocno łamane i tu moje pytanie czym one sie od siebie róznią
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Gryf lekko łamany w efekcie daje to samo co gryf prosty z tą różnicą, że odciąża nadgarstki. Na gryfie prostym są one nienaturalnie wygięte.
Gryf mocno łamany przy ćwiczeniach na biceps angażuje bardziej jedną z głów, nie jestem pewny ale chyba krótką. Dodatkowo przy niektórych ćwiczeniach na triceps ułatwia wykonywanie niektórych ćwiczeń przy odpowiednim uchwycie.
Gryf mocno łamany przy ćwiczeniach na biceps angażuje bardziej jedną z głów, nie jestem pewny ale chyba krótką. Dodatkowo przy niektórych ćwiczeniach na triceps ułatwia wykonywanie niektórych ćwiczeń przy odpowiednim uchwycie.
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
...
Napisał(a)
Z tego co tu napisałes to gryf mocno łamany jest lepszy wiec chyba taki zakupie
1
...
Napisał(a)
Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia i tego co się lubi.
Poczekałbym jeszcze z decyzją na opinie innych.
Poczekałbym jeszcze z decyzją na opinie innych.
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
...
Napisał(a)
NO ja tez poczekam
a i tak zamowie jak mojemu koledze renta przyjdzie bo kasy chłopak nie ma xD
a i tak zamowie jak mojemu koledze renta przyjdzie bo kasy chłopak nie ma xD
...
Napisał(a)
Byl juz taki post jaki wybrac gryf zdania byly podzielone!!jaki z tego moral najlepiej kupic dwa rodzajej'
ale jak ja bym kupowal to lekko lamany!tego tez mozesz zlapac wasko i masz na glowe ktotka czy jak mocna jest tylko donry ze dodatkowo trica mzoe zrobic ale ktos sie wypowie jeszcze i nzowu bede podzileone zdania:P
pozdro
Zmieniony przez - Boss1991 w dniu 2008-04-12 20:53:51

pozdro
Zmieniony przez - Boss1991 w dniu 2008-04-12 20:53:51
http://www.sfd.pl/Ciasna_ale_wlasna:_Silka_piwniczna:_-t397371.html moja silka:)
polepszona silka o dodatkowe sprzety od strony 5 do konca;]
...
Napisał(a)
ja też bym kupil lekko łamany lepiej na bica jedzie a mocno na trica
...
Napisał(a)
Ale wy wydziwiacie... jakieś gryfy łamane, trele-morele... TYLKO PROSTY GRYF! MEGA HARDCORE!
Tak serio - też bym brał lekko łamany jak już.
Zmieniony przez - Edgar_666 w dniu 2008-04-12 21:30:35

Tak serio - też bym brał lekko łamany jak już.
Zmieniony przez - Edgar_666 w dniu 2008-04-12 21:30:35
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
...
Napisał(a)
nie wiem jaki jest z gryfem mocno łamanym ale sam osobiście ćwiczę na gryfie lekko łamanym i jestem z niego bardzo zadowolony
życie to nie bajka, nie posmera cię po jajkach
...
Napisał(a)
mam gryf mocno łamany zakupiony na allegro i powiem ze jestem z niego bardzo zadowolony
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
cwiczenia na atlasie
Następny temat