Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
42
Witam.
Mam 15 lat i jedno pytanie odnośnie tego, czy ten gryf własnoręcznie wykonany przeze mnie będzie spełniał swoją rolę?
Chodzi mi o funkcjonalność i po prostu o kształt gryfu, gdyż robię coś takiego 1 raz. Chwyt na ręce był radełkowany na długości +/- 27cm. Długość gryfu to 181cm.
Pozdrawiam wszystkich :3 :)
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Gryf faktycznie wygląda solidnie. Kształt i długośc zda egzamin. Teraz tylko pozostało przetestować wytrzymałość.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6840
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784523
No i to jest słuszne podejście jak można coś zrobić samemu to się to robi. Dziadek widać zna się na rzeczy więc byle czego nie robi. Na pewno będzie lepszy niż takie tanie gryfy do kupienia.
Szacuny
17764
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
Fajnie jakbyś jeszcze wiedział z jakiej stali to było robione i jakim obróbką ta stal została poddana. Są różne gatunki stali do pewnego obciążenia się każda nada, po przekroczeniu jakiegoś tam pułapu jeden gryf się może złamać kolejny się wygnie w banana i tak już pozostanie. Ale nie ma co dramatyzować, trenuj spokojnie.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.