Witam, mam pewien dylemat. Od czasu do czasu jestem zmuszony jeść kanapki ma podwieczorek (mniej więcej, w każdym bądź razie 4 posiłek) i zawsze robiłem sobie z nich grzanki, bo myślałem, że nie ma tutaj żadnej różnicy, a bardziej mi smakowały. Ale ostatnio usłyszałem, że zwykłe kanapki są lepiej strawne od tych opiekanych i zaczęło mnie to nurtować... co lepiej jeść? opiekać dalej czy jeść tradycyjnie chleb? (btw. wiem, że to mało wartościowy posiłek, ale jak już pisałem czasami jestem zmuszony do tego, ale przynajmniej staram się nawalić zawsze sporo szynki [drobiowej] i sera). Czekam na odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co Ci lepiej smakuje nie ma prawie różnicy
My game plan to be trained heavy, military
Mind of a Thug Lord, sittin in the cemetary
...
Napisał(a)
Możesz jeść te grzanki jak ci bardziej smakują, a co do chleba to nie jest wcale słabym źródłem wartości odżywczych, gdyż jest bogaty w węglowodany, ale pamiętaj jedz chleb razowy ZDR

http://www.sfd.pl/Synthol_Boys_Frajerzy-t183948.html - wybieramy największego downa z największych ;DD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!