Od tygodnia mam remont na siłce. Ocieplam wszystkie ściany bo w zimę trochę zimno. Wymiary ok 5m na 5m. W zimę podczas szybkiego ogrzewania dmuchawą powstawała para na szybach i lustrach, później powstał grzyb na suficie ale to nie problem - jeden ruch szmatki i gotowe.
Dzisiaj z bratem zdjęliśmy podłogę tzn. gumolit i kratownice z siatką pod którą była wolna przestrzeń. całość była zatopiona w oleju stosowanym w maszynach ( ojciec załatwił ) W tej wolnej przestrzeni powstał grzyb (nie śmiać sie
) nie wiem jak sobie z tym poradzić, jak zaizolować to pomieszczenie przed wilgocią.
Szukałem w internecie ale piszą jak zaizolować nowo budowane budynki a nic nie ma o zwalczaniu grzyba.
Proszę o szybką odpowiedź osób które też miały ten problem.
Dzisiaj z bratem zdjęliśmy podłogę tzn. gumolit i kratownice z siatką pod którą była wolna przestrzeń. całość była zatopiona w oleju stosowanym w maszynach ( ojciec załatwił ) W tej wolnej przestrzeni powstał grzyb (nie śmiać sie

Szukałem w internecie ale piszą jak zaizolować nowo budowane budynki a nic nie ma o zwalczaniu grzyba.
Proszę o szybką odpowiedź osób które też miały ten problem.
Moja siłka - www.sfd.pl/temat422414/