Szacuny
92
Napisanych postów
3767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
29908
Jesli Twoja dziewczyna cierpi,to moze niech jutro gdzies sie wbije do gienka..
Czekam na rozwoj akcji i diagnoze.Mam nadzieje,ze cos pomoge Pozdrowionka Efedrin,lubie czytac Twoje wypocinkiBuzka
Zmieniony przez - danutha w dniu 2010-05-23 22:36:27
Szacuny
7
Napisanych postów
255
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3764
gdybym to ja mial pochwe to napewno nie leczylbym sie tribioticiem :D pewnie bym walnal jakis antybiotyk z szerokim spektrum (neomycynke? :) ) i ewentualnie dla swojego swietego spokoju zrobil posiew z antybiogramem;)
Szacuny
92
Napisanych postów
3767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
29908
Antybiogram malo kto zleca.Ja sie przynajmniej nigdy nie spotkalam i wiekszosc moich kolezanek rowniez.
Do pochwy nic nie kaze wkladac,a neomycyna jest m.in. zawarta w tribiotyku,razem z bacytracyna i polimyksyna.
Praktyka jest zupelnie inna niz ucza na studiach.Nie ujmuje Ci wiedzy,wrecz przeciwnie,ale systemy leczenia odbiegaja znacznie od ksiazek
Szacuny
7
Napisanych postów
255
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3764
ale co to za dawka neomecynki? 5 mg na 1 g...
to ze antybiogram to rzadkosc to wiem, ale jakos o swoja pochwe dbalbym w sposob szczegolny ale chyba robimy off-topic :)
Szacuny
6
Napisanych postów
35
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
114
szczerze mówiąc to tribiotic już jest lepszy i dostępny bez recepty. ale te objawy po pierwsze nie wskazują na grzybice ani nawet na bakteryjne zapalenie ale właśnie bardziej na jakiegoś wirusa w wirusów się antybiotykami nie leczy. póki co ja bym kupiła sobie zioła vagosan i przemywała okolice intymne. nie wiem, czy są dostępne jakiekolwiek przeciwwirusowe środki czy maści bez recepty, więc i tak i tak musi dziewczyna iść do ginekologa lub dermatologa. niech nosi bawełnianą bieliznę, może też kupić sobie lacibios femina, to taka osłonka przed infekcjami, też może pomóc trochę.