Szacuny
9
Napisanych postów
1422
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11303
Siema. Jakieś 3 tygodnie temu wyskoczyła mi jakaś gulka na przedramieniu. Wygląda to troche na tłuszczak ale nie wydaje mi się, żeby był to właśnie tłuszczak... co to może być?
Szczyt siły - wyprostować gryf łamany.
Faceci rodzą się piekni, kobiety muszą się malować .
Szacuny
4
Napisanych postów
484
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11333
Mi się wydaje że to normalne, ja kiedyś miałem kilka takich gulek na bicepsach jak napiołem, albo odrazu po jakiejś serii mi wyskakiwały tak na chwile na żyłach ale już tego nie mam ale za to ze dwa centymetry wyżej od kostki w prawej nodze mam taką guleczke też ( jak robie przysiad to wyskakuje ). Ale mnie naperzykład to nie boli i nic mi się z tym nie dzieje.
Ale jeśli ktoś ma takie coś a wie co to dokładnie jest to niech się wypowie. Mi się wydaje że to od ciśnienia podczas wysiłków na siłowni.
Szacuny
4
Napisanych postów
484
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11333
Opisz to dokładnie w którym miejscu to masz na przedramieniu, na żyle ? Jak to wygląda czy się powiększa czy nie, zmienia kolory ? Czy Cię to boli ? Wyskoczyło Ci to po treningu/wysiłku ? Czy znika jak naprzykład zegniesz ręke lub wyprostujesz, napniesz ? Możesz zrobić zdjęcie i tu wklejić ?
Dużo pytań wiem Ale warto odpowiedźieć żeby lepiej zprecyzować co to może być.
Szacuny
9
Napisanych postów
1422
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11303
Na żyle to raczej nie jest. Taka gulka ... nie zmienia wielkości ani koloru... po prostu pod skrórą taka kuleczka jest. Boli bardzo mało przy dotyku. Kiedy wyskoczyło nie wiem... siedze sobie przy kompie patrze co to ... Nie znika jak zginam ręke lub prostuje. Fotki nie mam możliwości wkleić. A nawet jakbym fote zrobił to niewiele by było na niej widać.
Szczyt siły - wyprostować gryf łamany.
Faceci rodzą się piekni, kobiety muszą się malować .
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
411
ja mam taką gulkę od 3 lat na lewym przedramieniu. wyskoczyła mi kiedyś po treningu i przy mocnej pompie się powiększa
gulka jest umiejscowiona na zewnętrznej stronie przedramienia, tak z 8cm od łokcia. na szczęście nie boli ani nie zmienia koloru
czasem boje się jednak, żeby to nie był jakiś tętniak albo coś w tym rodzaju, chyba najlepiej skonsultuje się w końcu z chirurgiem naczyniowym, czy to może być coś groźnego na przyszłość