Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
guma robi wielka furorę ostatnio.szczerze mowiac,nie probowalem. co mysla o niej ci ktorzy jej uzywali?
czy da rade wyprostowac krecace sie koncowki wlosow??
i jakiej firmy guma jest najlepsza??
Szacuny
28
Napisanych postów
1704
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12529
Wszystko zalezy jaki efekt fryzury chcesz uzyskać.Żel wg mnie jest bardziej widoczny na włosach,ale chyba bardziej trwały.Guma jest bardziej elastyczna i można formować różne kształty fryzury.Jeśli dodatkowo na koniec polakierujemy włosy to fryzura będzie trwalsza.
Z kręconymi włosami jest problem bo jak mają taką tendencję to raczje tak zostaną JA używałam gumy z firmy Schwarzkopf(czerwone opakowanie, nabłyszczająca).Cena około 40 zł.ale podobno dobra jest ta z Joanny
Szacuny
6
Napisanych postów
129
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
532
Polecam gume z joanny (takie kremowe opakowanie - ok 7zł), bardzo trwala i ladnie pachnie. Pamietam jak przenosilem sie z zelu na gume - efekt czuc od razu; co tu duzo mowic, po gumie po prostu czuc i widac, ze nadaje sie do konkretnej stylizacji. Ostatnio bedac jeszcze u fryzjera ten polecil mi tez gume z joanny (taka fioletowa czy ciemno granatowa, mialem rowniez niebieska ale to nie ta), ale z tego co patrzylem to po sklepach jej nie widac i kosztuje jakies 14zl.