Życie zaczyna sie po 40-stce w pier*****m bicepsie
...
Napisał(a)
Od grudnia jestem na cyklu, iniekcje robie w posladki. zauwazylem przy napieciu posladka ze w miejscu w którym wbijam test taka duza kula. Nic nie boli itd to wyglada jakby miesien zmienil swój ksztalt. Zdjec nie bede wstawiać haha. Ma tak ktos, mam sie martwic?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Widocznie dupsko juz bylo zmęczone teraz z susty przechodze na cypio wiec bede rzadziej robil iniekcje 

1
...
Napisał(a)
To elegancko, takze lece dalej z cyklem. Temat do zamknięcia 

...
Napisał(a)
Zazwyczaj to się nazywa zrost i jeśli już masz to lepiej zmieniać miejsce iniekcji.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Wielkosc jak pilka to tenisa, ale tylko jak napne miesien. Jeszcze 7 strzalow zrobie w posladki i jak bede zmienial z susty na cypio zmienie miejsce iniekcji na uda
...
Napisał(a)
Jak pilka do tenisa to dosc spory tez zrost,zmien jak najszybciej miejsce do iniekcji
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Tonny24Wielkosc jak pilka to tenisa, ale tylko jak napne miesien. Jeszcze 7 strzalow zrobie w posladki i jak bede zmienial z susty na cypio zmienie miejsce iniekcji na uda
Nie czekaj tylko zmien od razu te miejsce inj.
...
Napisał(a)
Obawiam się, że Twój problem nie tkwi w samej iniekcji, miejscu jej wykonania czy zroście. Skąd to wiem? Bo u mnie reakcja na środek jest podobna i prawdopodobnie lecimy na tym samym labie.
...
Napisał(a)
Czasami tak bywa jesli za duzo soku wpuscimy np zbyt plytko do miesnia albo iles tam razy pod rzad wbijemy sie w to samo miejsce to powstaje zrost.Nalezy wtedy unikac przez najblzsze iniekcje tego miejsca
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
niewiem o co chodzi z tym. sam wyciagam apteczne prolo i ostatnio tez mialem ten problem.Co prawda bylem po nieprzespanej nocy i czterech kawach ale szczerze wydaje mi sie ze to od napiecia miesniowego
...
Napisał(a)
Ja leciałem na towarze z labu x i żadnych objawów. Wszedłem tylko na towar z labu y i po każdej iniekcji ból i guz. Powróciłem do labu x i znów wszystko w porządku. Może to być np. nietolerancja jakiegoś składnika.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!