Szacuny
3
Napisanych postów
4
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
0
ostatnio odczułem jakies bolesci, okazało sie ze pod prawym jądrem pokazałąo mi sie spore "zgrubienie" ale cięzko mi jest wyczuc czy to ma kontakt z jądrem czy miesci sie tuz pod nim. Jest wielkosci 1/3 jądra i boli kiedy tego dotykam... co to moze byc?
Szacuny
3
Napisanych postów
4
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
0
Nie dobrze... wszystkei gabinety są czynne miedzy 16-19 a ja w tych godzinach pracuje, moze uda mi sie kogos znales jutro a jak nie to musze wytrzymac ten tydzien...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Na pewno coś czego nie powinno być. Wybierz się do lekarza rodzinnego i poproś o skierowanie na usg jąder oraz do urologa. Lub jeśli Cię stać idź na wizytę prywatną bezpośrednio do urologa. Tam lekarz wyśle Cię na usg prosto z gabinetu.
Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2348
miałem operacje czegos takiego
to są tak zwane "żelanki"
ciulowa sprawa , nie bolesna , mialem zrobiona operacje "tego"
w warszawie i jakos zyje... , jak nie zrobisz to mozesz byc bezpłodny
a powod dlaczego to masz - nie ma takiego , lekarza nawet nie wiedza.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Obawiam się, że jesteś w błędzie
Wyraźnie napisałem, że ceny są zróżnicowane i średnio kształtują się w tych granicach. Może się zdarzyć, że cena będzie wynosić tyle ile napisałeś - gdzieś w kraju.
Od 2003 raz do roku korzystam z usług dobrej prywatnej Poradni Urologicznej zajmującej się diagnozą / leczeniem tylko tej materii, i dokładnie płacę 60zł za wizytę (z badaniami czy bez).