Witam. W styczniu po rezonansie okazało się że mam gruczolaka przysadki około 2.5 mm. Wydzielajacy prolaktyne. Co za tym idzie mam problemy z libido oraz erekcją. Biorę co tydzień jedna tabletkę dostinex od ponad 8 miesięcy I zero poprawy. Czy dawka nie jest zbyt mała? Czy dorzucić może bromo po pół tabsa? Ile może trwać leczenie bo żadnej poprawy nie widzę prócz tego że prolaktyna jest w normie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
takie rzeczy to z lek prowadzącym a nie z internetowym forum
2
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
...
Napisał(a)
„Witam. W styczniu po rezonansie okazało się że mam gruczolaka przysadki około 2.5 mm. Wydzielajacy prolaktyne. Co za tym idzie mam problemy z libido oraz erekcją. Biorę co tydzień jedna tabletkę dostinex od ponad 8 miesięcy I zero poprawy. Czy dawka nie jest zbyt mała? Czy dorzucić może bromo po pół tabsa? Ile może trwać leczenie bo żadnej poprawy nie widzę prócz tego że prolaktyna jest w normie„
————————-
Masz lekarza prowadzącego to z nim konsultuj , Pozatym robisz badania to widzisz czy dawka leku jest skuteczna
————————-
Masz lekarza prowadzącego to z nim konsultuj , Pozatym robisz badania to widzisz czy dawka leku jest skuteczna
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Chcesz sam sie leczyć nieźle... Jesteś pod opieką lek med także tam zgłaszaj się z pytaniami.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!