witam serdecznie. wczoraj rano obudzilam sie z guzem na glowie w czesci potylicznej po lewej stronie. sa chwile,ze nie boli mnie on ale jesli zaczyna bolec to zaczyna pulsacyjnie rozchodzic sie po glowie i zaczynam miec migrene.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
takk sam z siebie, nie uderzylam sie w glowe. boli mnie glowa kazdego dnia a wieczorami bol nasila sie. jesli dotykam go boli dostyc intensywnie.
...
Napisał(a)
mogą to być stosunkowo błahe sprawy jak i bardzo poważne , byłaś z tym u lekarza ?
...
Napisał(a)
jeszcze nie czekam do piątku bo mam wolne w pracy. Boje się i to strasznie bo wujek Google podpowiedział mi straszne rzeczy.
...
Napisał(a)
nie stresuj się
tym bardziej że rzeczy co Ci podpowiedział wujek google tyczą się wnętrza czaszki , aczkolwiek trzeba pójść i to sprawdzić

...
Napisał(a)
stres jest maxymalny ale baaaardzo powoli guz maleje wiec to jest jakies marne pocieszenie. mam nadzieje,ze bedzie dobrze.
...
Napisał(a)
Nie ma co się negatywnie nakręcać , prawdopodobnie wszystko jest ok tylko na wszelki wypadek trzeba to potwierdzić. Także spokojnie bez obaw.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!