...
Napisał(a)
Witam, Miałem dzisiaj niemiła przygodę z otwarciem rozpuszczalnika firmy pengryl otóż przy próbie przełamania wieczka ( przełamałem zgodnie z oznaczeniem w miejscu kropki ) wieczko rozsypało sie w drobny mak, drobinki szkła błyszczały mi na palcach i odłamki dostały sie do rozpuszczalnika i nie mam zamiaru tego aplikować. Słyszałem coś o soli fizjologicznej która mozna nabyć w aptece pytanie czy tą sól mozna zastąpić tym rozpuszczalnikiem ? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
polecałbym bardziej wodę do iniekcji dostępną bez recepty w każdej aptece cos się mogą burkać że poco ci to itp. itd
...
Napisał(a)
Oczywiście ten proszek HCG rozpuści się w wodzie do iniekcji tak ładnie jak z rozpuszczalnikiem ?
...
Napisał(a)
woda do inj jest na reckę to po pierwsze
do autora tematu nie ma różnicy czy rozpuścisz to w soli czy w wodzie działane będzie takie samo
do autora tematu nie ma różnicy czy rozpuścisz to w soli czy w wodzie działane będzie takie samo
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
przegotowana z czajnika tez da rade

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
nie idziesz do apteki i kupujesz grosze kosztuje
tutaj masz ceną za 100 sztuk https://www.doz.pl/apteka/p19987-Gilbert_NaCl_0.9_5ml_fizjologiczny_roztwor_soli_100_ampulek
ale na sztuki sprzedają w aptekach
tutaj masz ceną za 100 sztuk https://www.doz.pl/apteka/p19987-Gilbert_NaCl_0.9_5ml_fizjologiczny_roztwor_soli_100_ampulek
ale na sztuki sprzedają w aptekach
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
miczelxprzegotowana z czajnika tez da rade![]()
![]()
dugi ostatnio pisał że melkę tak bił

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!