Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

HCG w Trakcie cyklu? Sprzeczne opinie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10328

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 29 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 32
Witam,

Przejdźmy do rzeczy.

Ćwiczę już prawię 2 lata, od pół roku zacząłem współpracę z trenerem online który przygotowuje mi treningi, dietę i suplementacje (jest to stary znajomy z polski, sam mieszkam w UK).

Zaproponował mi SAA a jako że dawno o tym myślałem chętnie się zgodziłem, nie wiem z czym to się je zdałem się więc na niego.

Od początku kazał mi brać

Enan: 1cm co 4 dni

HCG: 500 IU co 5 dni

Symex (aromasin 25):Pół tabs co 3 dni.

Jako że zaczęły mnie męczyć wysyłki towaru z polski ogarnąłem sobie temat tu na miejscu (UK) chłopak jest bardzo zdziwiony mówi że nie słyszał żeby ktoś hcg brał od początku hcg cały czas na bieżąco i że mogę sobie upośledzić jądra, że zbijanie estra cały czas też jest nie na miejscu bo niweluje po części działanie teścia też. (wiadomo jak jadę cały czas na hcg to muszę zbijać i estra, no ale z tym hcg nie mam pewnośći).

Mam też starego znajomego który leci na SAA powiedział mi to samo.

W tej chwili się pogubiłem, nie mam pojęcia komu wierzyć dlatego chciałbym się poradzić was. Dodam tylko że mam cykl bezterminowy i właściwie jadę na bombie cały czas.

Jakieś porady ?

Z góry dzięki!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 243 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 2306
Hullk
Odkopuje bo chyba najlepiej wyjaśniony temat HCG - dziwne że nie podwieszony.

Jeśli bijemy 400j 2x tydzień to teoretycznie starczy nam na 6 tygodniu bicia.
Jest to ok trzymać w lodówce przez taki czas ?
Niektórzy pisza ze miesiąc max jak już mamy w insulinowce.
Pozdrawiam archeologów za pomoc.

Tez sie zastanawiam co robic, woda bakteriostatyczna moze byc przechowywana do 28 dni, czyli 4tygodnie (info z neta).
To jest chyba opcja najlepsza, najdluzej wytrzymujaca.

Ja bym sie nie przejmowal i trzymal te 6tyg, z tego co rozumiem w najgorszym przypadku hcg bedzie nie aktywne, a tu wiekszosc ludzi i tak nie bije go wogole, tylko do odbloku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
Na dziś dzień wiedza jest tak, że stosujemy cały czas. Taka praktyka jest teraz normalnie stosowana przez ogarniętych lekarzy - leci test i dawki po kilkaset iu hCG dwa razy na tydzień. W wielu przypadkach pozwala ty zachować płodność również na cyklu. Na logike - zamierasz naturalne LH podając testa - podaj chociaż zastępstwo w postaci hCG.
1

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Jak Krzychu. Hcg podajemy cały czas żeby jajka pracowały. Estro zbijamy do normy bo podwyższone niesie ze sobą skutki uboczne. Trener dobrze Ci doradza. Ja bym to Hcg dawał nawet częściej 259 e2d albo pon śr pt
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
259!!! dokladnie
1

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 105 Wiek 48 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3348
Estro zbijamy do normy, a dawki są podparte badaniami nie na pałę 1/2 co 3 dni...

...Let the fight begin !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 29 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 32
A czy zbyt częste stosowanie HCG nie niesie za sobą skutków ubocznych? Nie chcę być uciążliwy, ale to nie zabawa więc chce się upewnić że robię to dobrze :D Wcześniej też czytałem i oglądałem parę filmów na yt.

Chłopak mówi żeby hcg nie stosować w trakcie, także nie wiem.

Zmieniony przez - Prawdziwy_daniel w dniu 17/01/2020 14:35:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Oczywiście, że częste stosowanie hcg niesie ze sobą skutki uboczne: blokuje wytwarzanie naturalnego testosteronu, podbija estradiol, czasem progesteron. Między innymi dlatego stosujemy go często i w małych dawkach. Minikox czasem pisze dziwne rzeczy... jak chcesz sprawdź na sobie i przez parę miesięcy na bombie nie przyjmij hcg ani nie zbijaj estradiolu. Zobaczysz co stanie się z twoimi jadrami, na gołe oko będzie widać, że coś jest nie tak A wyboru estradiol spowoduje , że szalejesz się wodą, ciśnienie podskoczy, wyskoczy pryszcze na koniec będzie fatalne samopoczucie i impotencja. Wtedy zacznij wbijać hcg, ureguluj estradiol i ewentualnie prolaktyne i podjedziesz się wszelkich wątpliwości co do Hcg i estradiolu. Na chlopski rozum: jeżeli nie jesteś na bombie to jajka pracują więc jak jesteś na bombie to niech też pracują, żeby przypadkiem nie zapomniały do czego służą.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1616 Napisanych postów 5479 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 94310
minikox i jego porady schowaj gleboko wiesz gdzie. jego wiedza nie idzie wraz z wygladem. hcg podajesz obowiazkowo. dawke exe dobierasz pod badania estro a nie w ciemno. rownie dobrze moze Ci prolaktyna wystrzelic od testa - ktos Ci o tym wspomnial?
1

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Nic dodać, nic ująć A Mini to jeden z kilku YT doradców, o których myślę jak to k.... możliwe, że z taką niewiedzą taką formę zrobił. Widać gen dobry, ale szkoda, że ludzi w błąd wprowadza.
1

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 81 Napisanych postów 1910 Wiek 5 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 29229
500j na 7 dni będzie git HCG ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Na off-ie

Następny temat

Moge cos wiecej informacji na temat tych wyników.

Alldeynn
Polecane artykuły